• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2023

12:29

DELIRIJUM U PREMIJERLIGAŠU! POGODITE KO SE VRAĆA? U Fulamu JEDVA DOČEKALI povratak MITROGOLA! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

DELIRIJUM U PREMIJERLIGAŠU! POGODITE KO SE VRAĆA? U Fulamu JEDVA DOČEKALI povratak MITROGOLA! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativcu Srbije, Aleksandru Mitroviću, istekla je suspenzija od osam mečeva koju je dobio nakon odgurivanja sudije na meču protiv Mančester junajteda u četvrtfinalu FA kupa, pa se očekuje njegov nastup na utakmici u kojoj Fulam gostuje Sautemptonu (16:00).

Nakon što je glavni sudija utakmice Kris Kavana nakon intervencije VAR-a dosudio penal za Mančester junajted i crveni karton Vilijanu zbog igranja rukom u šesnaestercu, Aleksandar Mitrović je iznerviran gurnuo sudiju i zaradio direktan crveni karton.

Nakon ovog incidenta disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske povećala je inicijalnu kaznu Mitroviću sa tri na osam utakmica zbog čega ga na terenima nije bilo više od mesec dana.

Foto: Tanjug/AP

 

Napadaču Srbije je kazna istekla i na radost svih u klubu vratiće se u startnu postavu na gostovanju protiv poslednjeplasiranog Sautemptona koji ima najlošiju odbranu lige, pa ima šansu da povratak obeleži i golom.

 

 

Fulam je igrao promenljivo za vreme Mitrovićeve suspenzije i pretrpeo je pet poraza, ali je upisao i tri pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija