• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2023

18:25

REALOV "BROJ 1" UZ ITALIJANA! Anćeloti ostaje i sledeće sezone!

printscreen

Fudbal

REALOV "BROJ 1" UZ ITALIJANA! Anćeloti ostaje i sledeće sezone!

Podeli vest

Predsednik Reala Florentino Perez pružio je podršku treneru Karlu Anćelotiju posle eliminacije madridskog fudbalskog kluba od Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona, prenose španski mediji.

Real je u gostima poražen od Mančester sitija 4:0 u revanš meču polufinala. U prvom meču odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1.

Španski mediji navode da je Peres nakon prespavane noći odlučio da Ančeloti odradi ugovor do kraja sa Realom, odnosno da vodi madridski klub do 30. juna 2024. godine.

Peres se složio sa sportskim sektorom da se na kraju sezone produže ugovori sa trojicom iskusnih fudbalera Karimom Benzemom, Tonijem Krosom i Lukom Modrićem.

Foto: reuters‚

Florentino Perez

Ova trojica igrača imaju ugovore sa Realom do kraja sezone, a prvi čovek "kraljevskog kluba" odlučio je da Benzema, Kros i Modrić i naredne sezone budu uzdanica ekipe sa stadiona "Santjago Bernabeu".

- Pitanje je dana kada će biti produžena saradnja sa trojicom fudbalera. U Realu smatraju da bi eventualni odlazak sve trojice igrača u istom prelaznom roku bio veliki problem za Real - navode španski mediji.

Peres će narednih dana održati sastanak sa Ančelotijem i sportskim direktorom Hozeom Anhelom Sančesom na kojem će biti analizirana aktuelna situacija u klubu i eventualna pojačanja u letnjem prelaznom roku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija