• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2023

10:31

ZEMLJOTRES U MINHENU ZBOG VLAHOVIĆA! Tuhel ga želi, delovi uprave nisu oduševljeni

EPA Images

Fudbal

ZEMLJOTRES U MINHENU ZBOG VLAHOVIĆA! Tuhel ga želi, delovi uprave nisu oduševljeni

Podeli vest

Napadač Juventusa Dušan Vlahović primarna je meta trenera Bajerna Tomasa Tuhela, ali njegovoj proceni ne veruju članovi rukovodstva novog-starog prvaka Nemačke.

Kako je preneo Skaj sports, Tomas Tuhel smatra srpskog golgetera idealnim napadačem i pojačanjem za špic napada Bajerna, ali u kvalitete srpskog fudbalera ne veruju baš svi u upravljačkoj strukturi bavarskog giganta.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Posle osvajanja 11. uzastopne titule prvaka Nemačke u završnici za infarkt, Bajern je ekspresno, sat vremena posle pobede u Kelnu (2:1), otpustio generalnog direktora Olivera Kana i sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Kanov naslednik je Jan Kristijan Dresen, koji je u glavnom bio zadužen prvenstveno za finansije kao šef finansijskog sektora. Bajern bi tek trebalo da imenuje sportskog direktora, a to bi moglo da se dogodi danas na zakazanom sastanku uprave.

Foto: EPA

Oliver Kan, Tomas Tuhel i Hasan Salihamidžić

Odlaskom Roberta Levandovskog u Barselonu Bavarci su ostali bez pravog golgetera. Sadio Mane iz Liverpula se nije pokazao kao pravo rešenje, a jedini klasičan napadač u timu je tinejdžer iz Francuske Matis Tel.

Zbog toga bi neko kvaliteta Dušana Vlahovića bio idealno rešenja za nemački tim, ali je pitanje i kakva će biti sudbina trenera Tomasa Tuhela, koji nije omiljen među igračima i nema poverenje svlačionice.

Foto: EPA Images

Tomas Tuhel

To je konstatovao i bivši nemački reprezentativac Ditmar Haman.

- Kad vidiš da tako tretiraju ljude oko tebe, zapitaš se da li ja želim da radim u ovakvom klubu? Ne smemo isključiti mogućnost da i Tomas Tuhel uskoro ode. Ali, ta odluka je na njemu - rekao je Haman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija