• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

09:16

PRVO DRAGIŠA, A SADA I BEBA...Emotivni Gudelj se slomio posle osvajanja Lige Evrope

reuters

Fudbal

PRVO DRAGIŠA, A SADA I BEBA...Emotivni Gudelj se slomio posle osvajanja Lige Evrope

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj imao je pomešana osećanja posle osvajanja Lige Evrope sa Seviljom.

Vezista "orlova" svašta je prevalio preko glave u prethodnom periodu. Najpre je njegov brat Dragiša u martu doživeo srčani udar na utakmici svog tima Kordobe, a Gudelj i njegova verenica Anastasija uoči finala finala izgubli su bebu.

Foto: Instagram/printscreen

Anastasija i Nemanja

Zbog toga je Gudelj bio u emotivnom vrtlogu posle drugog trofeja Lige Evrope sa Seviljom.

 

 

Najteža utakmica, jedna od najtežih koju sam odigrao. Ali zato je proslava posle toga bila veoma posebna. Pogotovo meni koji sam imao težak pad danas sa porodicom, prošao sam... Cele godine se dešavaju neke teške stvari, prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Suze su krenule same - priznao je Gudelj.

Foto: reuters

Nemanja Gudelj sa trofejom Lige Evrope

Španski tim dogodine će igrati u Ligi šampiona, a srpski vezista rekao je da je to za njega daleka budućnost i da ne želi prvaka Srbije Crvenu zvezdu kao potencijalnog rivala.

- Spreman sam za Ligu šampiona, jeste to daleko, ali spreman sam. Inače, imali smo sastanak juče, bio je tu i predsednik, igrači su bili za mene, pokazali su se kao porodica. Veoma teška sezona, početak i sve, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju, nikad se ne predajemo i to se sada pokazalo. Ne priželjkujem Zvezdu na žrebu, to je tema o kojoj ću razmišljati kada za nju dođe vreme - izjavio je Gudelj.

Foto: reuters

Nemanja Gudelj

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju prijateljska utakmica protiv Jordana u Beču (16. jun) i meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske u Sofiji (20. jun).

- Za reprezentaciju uvek ima goriva - poručio je srpski fudbaler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija