• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2023

14:23

AU, KAKVA BOMBA! Oblak pre Olge grlio RONALDOVU BIVŠU (FOTO)

printscreen instagram/Reuters/EPA/Starsportphoto

Fudbal

AU, KAKVA BOMBA! Oblak pre Olge grlio RONALDOVU BIVŠU (FOTO)

Podeli vest

Slovenački golman Jan Oblak pre naše teniserke Olge Danilović viđen je sa samo jednom ženom!

Čuvar mreže Atletiko Madrida trudio se da privatan život drži daleko od očiju javnosti, ali mu leta 2019. to nije uspelo.

Foto: profimedia

Uživali na odmoru u Španiji 2019: Alesija i Jan Oblak

Paparaci su ga uslikali na jahti u Španiji sa atraktivnom brinetom, za koju se kasnije ispostavilo da je italijanska manekenka i glumica Alesija Tedeski (32).

Nisu bili sami, već sa velikim društvom, ali se nisu odvajali jedno od drugog. Oblak je ležao preko dugonoge Italijanke, a pre toga su zajedno učestvovali u brojnim aktivnostima.

Čini se da prijateljstvo ili romansa nisu potrajali jer više nikada nisu uslikani zajedno, niti je Oblak viđen sa njom ili nekom drugom ženskom osobom pre Olge.

Zanimljivo je da je Alesija 2015. povezivana sa slavnim portugalskim fudbalerom Krisitjanom Ronaldom. Italijanski mediji, kao i čuveni britanski tabloid "Dejli mejl", pisali su da joj je platio da dođe kod njega u Španiju dok je igrao za Real Madrid.

Neki novinari su čak tvrdili da je kriva za Kristijanov raskid sa ruskom manekenkom Irinom Šajk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija