• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

02.06.2023

11:01

FUDBALERI JURE LEPE SRPKINJE! Olga krenula Aninim stopama! I OVA TENISERKA je uz njih (FOTO)

printscreen instagram

Tenis

FUDBALERI JURE LEPE SRPKINJE! Olga krenula Aninim stopama! I OVA TENISERKA je uz njih (FOTO)

Podeli vest

Teniserka Olga Danilović potvrdila je da je u vezi sa golmanom Atletiko Madrida Janom Oblakom i tako se priključila Ani Ivanović i Ivani Jorović koje su takođe sa fudbalerima Bastijanom Švajnštajgerom i Milošem Jojićem

Fudbalske zvezde jure prelepe srpske teniserke! Jedina predstavnica Srbije na ovogodišnjem Rolan Garosu Olga Danilović (22) potvrdila je posle pobede u prvom kolu da je u vezi sa slovenačkim golmanom iz redova Atletiko Madrida Janom Oblakom (30). Ona se tako pridružila koleginicama Ani Ivanović (35) i Ivani Jorović (26), koje su takođe zaljubljene u fudbalere Bastijana Švajnštajgera (38) i Miloša Jojića (31).


Uporni Bastijan


Olga se nakon trijumfa bacila u zagrljaj Oblaku što su zabeležili fotoreporteri, a onda je na konferenciji za medije potvrdila romansu i otkrila da ju je bodrio i pre oko dve nedelje na čelendžeru u Madridu.

 

 


- Puno mi znači što me je bodrio. Divno od njega što je došao. Sada je jasnije što mi je baza u Madridu. Kada se osećaš lepo i kada si ispunjen na svakom planu sve je lepše, lakše, bolje. Definitivno kada je lepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu, hajde tako da kažemo. Jesam spakovala sve, stavila sam mašnicu  - rekla je 105. teniserka sveta koja sutra igra treće kolo protiv Tunišanke Ons Žabur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

 


Kada su u pitanju fudbaleri, led je probila nekada prva na svetu i šampionka Rolan Garosa Ana Ivanović. Ona je 2014. uplovila u vezu sa tadašnjom zvezdom Bajerna i reprezentacije Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom. Međutim, Nemac se i te kako napatio da osvoji srce prelepe Beograđanke u koju su mnogi bili zaljubljeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 


"Bastijan je zamolio prijatelja da ga upozna sa Anom, ali ona je to odbila. Bio je uporan. Odlučio je da Ani lično pošalje poruku. Ovog puta je odgovorila da bi volela da se upozna s njim ako im se putevi ukrste. Bastijan se uputio na Ju-Es open gde su i snimljeni prvi put 2014", piše Martin Suter, autor Švajnijeve biografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 


Venčali su se 2016. i dobili trojicu sinova - Luku (5), Leona (3) i dečaka rođenog 6. maja ove godine čije ime još uvek nije poznato javnosti. 


- To su bili trenuci kada bih voleo da sam mogao da zaustavim vreme. Naučila me je šta znači ljubav i kako se živi u porodici - rekao je Bastijan jednom prilkom.

 


Jojić zaslužan za uspeh


Nekada 86. teniserka sveta Ivana Jorović od početka 2016. godine je sa fudbalerom Milošem Jojićem, članom letonske Rige. Venčali su se u novembru prošle godine, a pre deset dana dobili sina Pavla. Dok se još takmičila na turnirima, Ivana je pričala da zahvaljujući bivšem fudbaleru Partizana beleži dobre rezultate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Jojic (@_zeka92)

 


- Ima doprinos u mom radu i napretku i kada se sve spoji, uz potreban mir, dolazila sam do dobrih rezultata - rekla je Čačanka.

Olga i Ana volele košarkaše

Olga Danilović je oko tri godine bila u vezi sa košarkašem Atlante Bogdanom Bogdanovićem (30). Ljubav je pukla sredinom 2020, pretpostavlja se zbog daljine jer reprezentativac Srbije živi u Americi, ali su ostali u dobrim odnosima.


Ana Ivanović je takođe bila sa članom našeg nacionalnog tima, Ivanom Paunićem (36). Ostavila ga je samo posle tri meseca veze, u oktobru 2013, a košarkaš je za sve okrivio medije. Na kraju se ispostavilo da je nakon konsultacije sa roditeljima veza pukla jer je Ivan na Tviteru obelodanio vezu sa Anom, očigledno protiv njene volje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija