• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

00:04

SVI STE DOBRODOŠLI! Ronaldo raširio ruke i zove u Saudijsku Arabiju!

Reuters

Fudbal

SVI STE DOBRODOŠLI! Ronaldo raširio ruke i zove u Saudijsku Arabiju!

Podeli vest

Portugalac je postigao 14 golova na 16 utamica za Al-Nasr, ali je ostao bez trofeja u ligi koja, kako kaže, ima puno prostora za napredak.

Ronaldo je odradio pola sezone od dvoipogodišnjeg ugovora koji je potpisao u januaru - najvećeg u istoriji fudbala. Kaže, posle višemesečnog boravka u Saudijskoj Arabiji, srećan je, zadovoljan i nema nameru da ide pre isteka saradnje sa Al-Nasrom.

Za ligu je rekao da je dobra, takmičarska i da ima još mnogo prostora da napreduje.

- Imamo vrlo dobre ekipe, odlične domaće igrače, ali infrastruktura - trebalo bi u tom pravcu da se poboljša situacija. I sudije takođe, VAR sistem, trebalo bi da donose brže odluke - rekao je Ronaldo za SPL.

Foto: Reuters

Naravno, Portugalac nema razloga da ne bude nezadovoljan, ima 200 miliona razloga da bude ispunjen.

- Srećan sam ovde, želim da nastavim ovde, i nastaviću ovde.

Trebalo mu je neko vreme da se adaptira na život i prilike u Saudijskoj Arabiji. Druga je kultura, drugi svet, navike ljudi... Utiče to i na fudbal.

Foto: printscreen

- U Evropi smo više trenirali prepodne, a ovde poslepodne, ili noću čak. Kada počne Ramazan, treniramo i u 10 sati uveče, što mi je bilo vrlo čudno - rekao je Portugalac.

Saudijska Arabija je napravila "bum" na fudbalskom tržištu. Dolazak jedne takve zvezde kao što je Ronaldo je, jasno, i mig za ostale najveće igrače da u smiraj karijera krenu istim putem.

Poslednjih nedelja pominje se dolazak Benzeme, Mesija... Ronaldo kaže - neka dođu, dobrodošli su.

- Ako zaista dolaze, veliki igrači i velika imena, mladi igrači, iskusniji, svi su dobrodošli. Ako se to desi, liga će biti još bolja, godine nisu važne - zaključio je Portugalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija