• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.06.2023

19:59

UGOVOR NA STOLU, MILIONI U IGRI: Advokati "češljaju" detalje i pada potpis, Milojević ide u Al Vasl na godinu dana

Tanjug, Pngwing

Fudbal

UGOVOR NA STOLU, MILIONI U IGRI: Advokati "češljaju" detalje i pada potpis, Milojević ide u Al Vasl na godinu dana

Podeli vest

Dosadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević nastaviće karijeru u Al Vaslu iz Dubaija i za godinu dana zaradiće 2,5 miliona evra.

Pre tačno nedelju dana, Milojević je boravio u Beogradu i spremao poslednju utakmicu crveno-belih u Superligi Srbije. U rukama je već imao pehar namenjen osvajaču Kupa, a samo ga je formalnost delila da se okiti i medaljom namenjenom šampionu države.

Dan kasnije poslednji put je seo na klupu ekipe sa "Marakane". vodio tim protiv Novog Pazara, a onda proslavio osvajanje titule. Nije mogao da sakrije da su mu pomešana osećanja. Istovremeno radost zbog fantastičnog učinka u proteklih godinu dana, ali i tugu, jer se rastajao sa voljenim klubom.

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević

Međutim, kako svako čudo tri dana traje, tako je i Milojević prihvatio realnost i umesto da tuguje što ide, bacio se na razmatranje ponuda. U svojim redovima želeli su ga švajcarski Grashopers, Dinamo iz Moskve, Al Vasl iz Dubaija i jedan klub iz Katara koji mu je nudo četvorogodišpnji ugovor.

Posle razmatranja zajedno sa porodicom, odluka je pala na klub iz Dubaija.

- Nije mu bilo lako, jer mu je porodica stacionirana u Švedskoj. Najviše bi s te strane voleo da je našao neki klub u srednjoj Evropi, ali koji će da ga plati makar približno koliko nude klubovi sa opcija. Moskva je takođe i fudbalski i finansijski bila zanimljiva opcija, ali tamo je rat. Katar se nije dopao porodici zbog strogog načina života, iako je plata bila fanstastična. Dubai se nametnuo kao dobro rešenje - objasnio je naš izvor blizak Milojeviću.

Foto: Starsportphoto

Osvojio titulu i otišao - Miloš Milojević

Upovor još nije potpisan, ali trebalo bi da bude do ponedeljka.

- Ugovor koji je stavljen pred Milojevića prosleđen je njegovim advokatima da pogledaju detalje. Ako se ispostavi da je sve u redu, potpisaće ga za dan, dva. Reč je saradnji na godinu dana i plata će biti 2,5 miliona evra - zaključio je naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija