• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

09:32

NEŠKO MILOVANOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KOSANOVIĆU: Nije imao ni za patike, glumi Pikasa, poslednji bod je uzeo kad je bio živ Pantelija!

Fudbal

NEŠKO MILOVANOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO KOSANOVIĆU: Nije imao ni za patike, glumi Pikasa, poslednji bod je uzeo kad je bio živ Pantelija!

Podeli vest

Bura u fudbalskom klubu Mladost Lučani! Suštinski prvi čovek kluba Nenad Milovanović (53) žestoko je udario na bivšeg trenera ovog kluba, iskusnog stručnjaka Milorada Kosanovića (72) i tom prilikom upotrebio je teške reči koje se nimalo neće dopasti vremešnom stategu!

Sukob je počeo tako što je aktuelni strateg tima iz Dragačeva Tomislav Sivić poručio da je malo falilo da uopšte ne dođe u Lučane kada je pročitao izjavu prethodnog trenera Kosanovića. Sivić je to slikovito opisao "da je malo falilo da se okrene na izlazu sa autoputa Miloš Veliki i vrati se kući". Na kraju je uspeo da sačuva ekipu od ispadanja u niži rang, ali bura se nije stišala.

Foto: Starsportphoto

 

Ubrzo mu je replicirao Kosanović, koji je u izjavi za "Sportski žurnal" poručio da je "Sivić oteran iz 102 kluba i da mu je najbolje da se drži Neška Milovanovića". U ovo prepucavanje uključio se i sam Milovanović, koji je teškim rečima udario na nekadašnjeg stratega Crvene zvezde.

Cenio sam tog čoveka, ali da ga nismo smenili Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu. Možda on više zna fudbala od Nenada Milovanovića, ali njega je vreme pregazilo. Poslednji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije - poručuje popularni Neško u izjavi za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

 

Čuveni funkcioner nastavio je u sličnom tonu, tvrdeći da je iskusni strateg imao niz propusta u Dragačevu.

Bruka i sramota šta čovek sebi može da dozvoli i na šta da padne. Došao je u Lučane, nije imao ni patike. Dva para smo mu kupili. Sramota je da ni licencu nije obnovio. Nijedan klub nije dužan da treneru plaća licencu, valjda se svaki stručnjak edukuje za sebe!? Vodio je sastanke i uoči utakmice se obraćao igračima koje nije stavio u tim. Ej, sastaviš tim i umesto starterima obraćaš se 14. igraču. O čemu se radi tu? Crtao je po tabli kao Pikaso, pitao me igrač da li uopšte razumem taj crtež. Šta da mu odgovorim - opisuje Milovanović.

Zamerio je čelnik lučanske Mladosti Kosanoviću i na čestim izjavama u javnosti u kojima kritikuje srpski fudbal.

Šta je on, dežurni kritičar koji se javlja uvek kad izgubi reprezentacija, Zvezda, Partizan ili neki treći klub? Šta je Kosanović napravio u životu da bi svima solio pamet? Pusti nas čoveče, troši novac koji si ni za šta dobio od Mladosti. Nije mi jasno kako takva trenerska veličina nije dobila posao u svojoj sredini. Kako u Novom Sadu takvog radnika i stručnjaka niko da se seti? I kako tako fudbalskoj veličini račun da bude u blokadi da ga i izvršitelji jure? Uživajte, gospodine Kosanoviću, u penziji i pustite nas da uživamo u svojim uspesima - zaključuje Milovanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija