• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

21:50

GORI KATALONIJA - MESI ŽELI SAMO U BARSELONU! Leov OTAC sve potvrdio

Tanjug/AP

Fudbal

GORI KATALONIJA - MESI ŽELI SAMO U BARSELONU! Leov OTAC sve potvrdio

Podeli vest

Horhe Mesi, koji je otac i menadžer Lionela Mesija, izjavio je da argentinski fudbalski reprezentativac želi da se vrati u Barselonu, prenose španski mediji.

Mesi je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a potom je prešao u Pari Sen Žermen zbog teške finansijske situacije u kojoj se našao katalonski klub. PSŽ je pre dva dana objavio da Mesi na kraju sezone napušta klub iz Pariza. On ima ugovor sa francuskim klubom do 30. juna.

Španski mediji objavili su snimak na kome se vidi kako Horhe Mesi odlazi na sastanak sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom.

- Leo želi da se vrati u Barselonu i ja bih voleo da ga vidim tamo. Prelazak u Barselonu je zasigurno opcija - navodno je rekao Horhe Mesi posle sastanka sa Laportom.

 

 

Španski mediji navode da je rukovodstvo La Lige dalo dozvolu Barseloni da realizuje transfer Argentinca, ali pod uslovom da katalonski klub ispoštuje sva pravila finansijskog fer-pleja.

Mesi je za Barselonu odigrao 778 mečeva, a postigao je 672 gola uz 269 asistencija. Argentinac ima navodno i ponudu od 1,2 milijarde evra da nastavi karijeru u Al Hilalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija