• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2023

15:00

PSŽ SMENIO TRENERA! Galtije je i zvanično bivši

Reuters

Fudbal

PSŽ SMENIO TRENERA! Galtije je i zvanično bivši

Podeli vest

Počela rekonstrukcija na "Parku prinčeva", prvi je ceh platio šef stručnog štaba.

Uprava Pariz Sen Žermena danas je uručila otkaz treneru Kristofu Galtijeu (56) posle samo godinu dana saradnje, saznaje ugledni list "Parizijen".

Sportski direktor "svetaca" Luis Kampos obavestio je doskorašnjeg kormilara o otkazu, a na njegovo mesto bi trebao da dođe Julijan Nagelsman (35). Nemac je ušao u završne pregovore sa vlasnicima PSŽ-a, pošto je slobodan od kraja marta, nakon rastanka sa minhenskim Bajernom.

Foto: Reuters

Julijan Nagelsman na pregovorima u Parizu

Galtije je na "Park prinčeva" stigao 5. jula prošle godine iz Nice. Prethodno je vodio Lil do titule u Francuskoj u sezoni 2020/21. Ono što mu je sada "došlo glave" bio je neuspeh u Ligi šampiona, pošto su Parižani eliminisani već u osmini finala od Bajerna.

Trofej prvaka države je tu, ali je to malo za ekipu u kojoj igraju Mesi, Nejmar i Mbape i koja vredi skoro 900 miliona evra. Galtije je u drugom delu sezone izgubio i podršku svlačionice, ostao je bez uticaja na tim i igrače, pa je rastanak bio jedino logično rešenje.

I to sigurno neće biti jedini odlazak iz PSŽ-a ovog leta. Od kluba se već oprostio Lionel Mesi, odlazi i Serhio Ramos, dok Nejmarovi menadžeri uveliko pregovaraju sa zainteresovanim klubovima.

Nema sumnje, biće ovo još jedno vrelo leto u francuskoj prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija