• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2023

13:22

MAJSTOOOOOR! Rajkovićeva odbrana druga najbolja u sezoni (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

MAJSTOOOOOR! Rajkovićeva odbrana druga najbolja u sezoni (VIDEO)

Podeli vest

Odbrana Predraga Rajkovića, golmana Majorke i reprezentacije Srbije, proglašena je za drugu najbolju u sezoni Liga lige.

Srpski reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Majorke, a stigla je još jedna potvrda. Njegova fenomenalna odbrana je u Top 10 ove sezone u šampionatu Španije.

U pitanju je intervencija s početka sezone kada je Majorka gostovala Bilbau. Lepši debi u Španiji naš golman nije mogao ni da zamisli. Rajković je tada rukom maltene izvadio loptu iz mreže, a meč je na kraju završen bez golova - 0:0.

Pogledajte majstoriju srpskog golmana!

 

 

Prvo mesto pripalo je Heronimu Ruljiju, koji je briljirao na golu Viljareala protiv Atletiko Madrida.

 

 

Predrag Rajković bio je heroj pobede Majorke nad Real Madridom (1:0). On je tada u 60. minutu odbranio penal Marku Asensiju.

- Baš sam zadovoljan, ceo tim je fantastično odigrao, ne pamtim kad je Majorka poslednji put pobedila Real. I ja sam se dobro osećao jer sam odbranio penal, pomogao sam ekipi da sačuvamo tri boda. Dobar je osećaj pobediti jedan od najboljih klubova na planeti. Nakon meča smo odmah otišli na centar da slavimo, a igrači Reala su verovatno krenuli ka svlačionici, nismo nešto pričali sa njima - rekao je tada Rajković.

Predrag Rajković je tada uvršten i u tim kola La lige. Majorka je sezonu okončala na devetom mestu La lige, nakon što se do poslednjeg kola borila za izlazak u Evropu naredne sezone. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

a onda primi golove koje ni moja baba pokojna ne bi primila ,dajte prekinite da dizete u nebesa Rarkovica i njemu slicnih . i corava koka zrno ubode.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija