• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

17:11

Nemanja Nikolić ponovo u Partizanu

Starsportphoto

Fudbal

Nemanja Nikolić ponovo u Partizanu

Podeli vest

Iskusni fudbaler Nemanja Nikolić novi je član Partizana.

Prethodno je Nemanja Nikolić dres Partizana nosio u sezoni 2018/2019, kada je u 36 nastupa dao osam golova i upisao 10 asistencija.

Kao igrač tima iz Humske išao je na pozajmicu u Vojvodinu, a sada se vraća u klub upravo iz novosadskog kluba.

Nikolić ima još godinu dana ugovora sa "lalama", ali je po pisanju Telegrafa postojao dogovor da mu klub ne pravi problem i pusti ga bez obeštećenja ukoliko dobije odgovarajuću ponudu.

Takva je stigla sa Kipra, međutim, kada su saznali da stiže kao slobodan igrač, promenili su mišljenje, tako da je Nikolić završio u Partizanu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija