• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

20:33

Neuništiv, bre! Godine mu ne mogu ništa! Zlatanove makazice kao nekad (VIDEO)

Tanjug/ap

Fudbal

Neuništiv, bre! Godine mu ne mogu ništa! Zlatanove makazice kao nekad (VIDEO)

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je krajem prošle godine otišao u zasluženu fudbalsku penziju.

Nema sumnje da će Zlatanove čarolije na terenu nedostajati mnogim fudbalskim zaljubljenicima, ali čini se da će lopta nedostajati i Zlatanu.

Prve dane u igračkoj penziji Ibrahimović je iskoristio na odmoru na moru gde je pokazao da ne može bez lopte.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem Ibrahimović izvodi "makazice" u moru i naravno lopta je i ovaj put njegova velika ljubav.

 

 

Ibrahimović je stavio i zanimljiv opis na video: "Zauvek mlad", što svakako pokazuje možda i žal za završetkom karijere.

Nema sumnje da bi Zlatan mogao još da pokaže na terenu iako ima 41 godinu, ali, kada je kraj, onda je zaista kraj...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija