• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

10:14

Odbio Partizan jer navija za Zvezdu, sada se vraća u srpski fudbal

EPA

Fudbal

Odbio Partizan jer navija za Zvezdu, sada se vraća u srpski fudbal

Podeli vest

Iskusni srpski fudbaler Lazar Rosić (30) biće veliko pojačanje Vojvodine za nastavak sezone, prenosi "Sportski žurnal".

Reč je o momku koji se vraća u Novi Sad nakon sedam godina, pošto je u međuvremenu igrao za portugalske klubove Bragu, Nasional, Moreirense, kao i Kor Fakan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Foto: EPA

 

 

Ljubiteljima fudbala u Srbiji ostao je u sećanju kao vrlo pouzdan štoper, koji je u više navrata bio pozivan na širi spisak A reprezentacije, a u jednom momentu u karijeri bio je velika želja Crvene zvezde i Partizana. Pre godinu dana otvoreno se nudio crveno-belima, rečima da "u Partizan nikad ne bi prešao, jer je navijač Crvene zvezde".

Foto: EPA

 

 

Ipak, na kraju crveno-beli su se okrenuli drugim rešenjima, a Rosić se sada, prema pisanju "Sportskog žurnala", vraća u Vojvodinu, koja ga je upravo pre sedam godina prodala Bragi za 750.000 evra. Dogovor bi trebalo da bude postignut u toku današnjeg dana, a Rosića najverovatnije čeka mesto u startnih 11 Vojvodine, prenosi pomenuti list.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija