• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

12:58

Doktor šokiran posle povrede fudbalera: Za 23 godine ovo nisam video! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Doktor šokiran posle povrede fudbalera: Za 23 godine ovo nisam video! (VIDEO)

Podeli vest

Lučano Sančez, igrač Argentinos Juniorsa, proveo je noć u bolnici nakon teške povrede u duelu sa Marselom, a doktor kaže da u karijeri dugoj 23 godine nije video nešto slično.

Marselo je u susretu Fluminensea sa Argentinos Juniorsima (1:1) teško povredio Lučana Sančeza. Nagazio je Sančezovu ispruženu nogu koja je pukla, pa je nesrećnik momentalno završio u bolnici, a Marsleo je teren napustio u suzama.

Sančeza za tri nedelje čeka operacija jer mu je puklo koleno, a doktor Argentinos juniorsa je bio u šoku.

- Doktor sam 23 godine i nikada nisam video ovakvu povredu. Skoro se odvojila tibija od fibule. Radi se o potpunoj dislokaciji koljena - rekao je doktor Argentinos juniorsa. 

Tibia i fibula predstavljaju dve kosti potkolenice. Tibia je kost koja učestvuje u nošenju težine tela i deblja je u svom dijametru od fibule, pa sila koja lomi tibiju kao deblju, obično lomi i fibulu. Uzroci preloma tela tibije i fibule mogu da budu dejstvo direktne sile pri udarcima i upucavanjima, kao i padovi pri sportskim aktivnostima, trauma u saobraćaju...

 

 

Argentinac je napustio bolnicu u invalidskim kolicima i poručio da ništa ne zamera Marselu, jer nije imao nameru da ga povredi.

- Bila je to nesreća. Saznao sam da me je tražio u svlačionici. Posle me je kontaktirao i poslao mi poruku. Već sam mu se divio kao fudbaleru, a sada i kao osobi. On sebi nema šta da zameri - rekao je Sančez posle teške povrede.

 

 

Nažalost, dešavaju se horor povrede i u žaru borbe, bez ikakve namere da se protivnik povredi. Primera ozbiljnih povreda, jezivih za gledanje bilo je previše poslednjih godina, o čemu više možete da pročitate OVDE. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija