• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

18:45

Navijači Fulama izviždali Mitrovića! (VIDEO)

EPA

Fudbal

Navijači Fulama izviždali Mitrovića! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović (28) doživeo je neprijatnost na današnjem prijateljskom meču protiv Hofenhajma u Londonu, pošto su ga navijači njegovog kluba Fulama izviždali na zagrevanju, prenose mediji!

Kako navode brojni portali, Mitrović je na zagrevanju pre meča prišao delu tribine gde se nalaze navijači Fulama, a jedan deo mu je uputio aplauze, dok ga je drugi žestoko izviždao. Pretpostavlja se da je razlog za to činjenica da je pre nekoliko nedelja izrazio želju da napusti ovaj klub i pređe u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Foto: profimedia

 

 

Mitrović je meč protiv Hofenhajma, koji je njegov tim dobio sa 2:1, započeo na klupi za rezervne igrače. Vodeći gol za premijerligaša postigao je Meksikanac Raul Himenez, napadač koji je stigao u ekipu upravo u onim danima kada se spominjao Mitrovićev odlazak u Al Hilal.

 

 

Meksički golgeter, tada je, planiran kao zamena za srpskog napadača, koji je posle propalih pregovora sa Saudijcima i dalje član Fulama. Podsetimo, najnovije informacije kažu da je sada za najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije zainteresovan milanski Inter.

 

Foto: REUTERS/Hannah McKay

 

 

Mitrović je, inače, odigrao 23 minuta u meču protiv Hofenhajma i to mu je prvi nastup u pripremnom periodu. Navodno, i prilikom ulaska u igru dobio je zvižduke.

 

Evo kako je to izgledalo.

Kako su ranije pisali britanski mediji, popularni Mitar je navodno rekao svojim šefovima da više nikad neće zaigrati za "kolibare" ukoliko ga ne puste u Arabiju, ali očigledno je promenio svoj stav i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Marku Silvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija