• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

22:10

Voša se pojačala! Zukić produžio ugovor, stigao i Gruzin

Starsportphoto

Fudbal

Voša se pojačala! Zukić produžio ugovor, stigao i Gruzin

Podeli vest

Srpski fudbaler Dejan Zukić (22) potpisao je novi trogodišnji ugovor sa ekipom Vojvodine, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Zukić je postigao gol za "lale" protiv kiparskog APOEL-a u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, ali su Novosađani na kraju izgubili taj meč sa 2:1, odnosno ukupnim rezultatom 4:2.

Ofanzivni vezista je ponikao u Vojvodini, prošao je sve mlađe kategorije, a u decembru 2021. godine postao je najmlađi igrač sa 100 odigranih mečeva u dresu "lala". On je do rekorda stigao sa samo 20 godina i sedam meseci.

Zukić je rekao da je ponosan zbog produžetka saradnje sa svojim matičnim klubom.

- Danas sam produžio ugovor sa Vojvodinom treći put, što pokazuje uzajamno poverenje koje imamo. Iako na startu sezone prolazimo kroz težak period, verujem da je pred nama uspešna sezona - rekao je Zukić za klupski sajt.
On je do sada za Vojvodinu odigrao 157 utakmica, na kojima je upisao 23 gola i 11 asistencija

Foto: FK Vojvodina

Reprezentativac Gruzije Guram Giorbelidze predstavljen u Novom Sadu

Istovremeno, klub sa "Karađorđa" je saopštio da je dogoorio saradnju sa reprezentativcem Gruzije Guramom Giorbelidzeom. Iskusni desni bek je potpisao dvogodišnji ugovor sa Novosađanima.

Giorbelidze je do sada u karijeri je branio boje Dile Gori, Dinama iz Batumija,Volfzbergera, Dinama iz Drezdena i poljskog Zaglebja iz Lubina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija