• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

07:13

Hrvat zgrozio svet: Navijači AEK su ljudski šljam, ko hoće da kolje dobije...

EPAIMAGES

Fudbal

Hrvat zgrozio svet: Navijači AEK su ljudski šljam, ko hoće da kolje dobije...

Podeli vest

Bruka i sramota! Davorin Karačić, hrvatski advokat i političar, objavio je sramnu poruku nakon što su hrvatski huligani ubili navijača AEK-a u Atini.

Navijač AEK-a Mihalis Kacuris (29) ubijen je u Atini u ponedeljak uveče tokom brutalne tuče pristalica grčkog tima i Dinama iz Zagreba! Hrvati su napali navijače AEK-a koristeći palice, noževe, sekire, lance, Molotovljeve koktele, dok su ono imali zaštitu, gume za zube i štitnika za ruke i noge.

Nesrećni Kacuris je izboden nožem, a očevici kažu da su ga Hrvati još šutirali i tukli palicama dok je nepomično ležao na zemlji u lokvi krvi. Posle stravičnih scena iz Atine koje obilazile svet, Karačić, inače, poslanik u tamošnjem sazivu sa liste "Neovisni za Hrvatsku", komentarom je frapirao planetu.  Tvrdi da ga ne bi čudilo da je mladić koji je ubijen pokušao da ubode nekog navijača tima iz Zagreba, a onda da je dobio odgovor. Davorin Karačić, inače se "proslavio" braneći na sudu i zagrebačke huligane. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

"Ja se braće ne odričem. Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-levičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama. Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosecima koji su svojevremennaleteli na sirijske Tigrove ili Vagner u Siriji. Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvek pogrešno prenose. Inače, svi Dinamovi navijači koji su povređeni, povređeni su od površinskih uboda noževima. Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našega, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj ko bi da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima. Ko je imalo u navijačkom svetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni da uđu na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali bojse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona", naveo je Karačić.

Inače, kako su mediji preneli Grci imali uvid u kretanje navijačkih grupa ka Atini, te da se njihovo ponašanje moglo lako pratiti. Na vreme su dobili podatke o kretanju navijačkih grupa koje bi mogle da prave nerede, ali nisu preduzeli odgovarajuće mere. Zbog toga su ekspresno usledile smene u policiji.

Sedam visokih policijskih čelnika smenjeno je po hitnom postupku, potvrdio je ministar odbrane Janis Oikonomu. Smenjeni su šefovi svih odeljenja za saobraćaj na trasi autoputa od Janjine preko Ahaje i Korinta prema Atini, kao i šef Uprave za suzbijanje nasilja na sportskim objektima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija