• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

11:34

Izraelci udarili na Borjana: Totalno nas je razočarao

Starsportphoto

Fudbal

Izraelci udarili na Borjana: Totalno nas je razočarao

Podeli vest

Makabi je pobedio u Slovačkoj Slovan 2:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a na meti izraelskih medija našao se golman Milan Borjan.

Trijumf Makabiju doneli su Franci Pijero i najbolji igrač meča Dia Sabia, dok je Saka autogolom postavio konačnih 2:1. Golman slovačkog prvaka Milan Borjan posebno je razočarao izraelske medije. 

Napadač Makabija savladao je Milana Borjana i u dvomeču sa Zvezdom minule sezone, kada je tim Baraka Bahara, preko srpskog prvaka, ušao u Ligu šampiona. Nisu to zaboravili Izraelci, pa sad dolivaju ulje na vatru.

"Najveće razočaranje. Očekivali smo više od imena kojeg toliko dobro poznajemo. Napravio je mnogo grešaka", piše o Borjanu izraelski portal "One".

Foto: AP/Photo

 

 

Portal "Walla" je podsetio na Borjanov poraz od Makabija i dok je branio boje Zvezde, a napadača Makabija Pijeroa, nazvao je "noćnom morom za Borjana".

"Igrači Slovana su uspeli da osujete neke opasne situacije ali su generalno zgledali tromo i bezidejno naspram igrača Makabija Ali Muhamada, Anana Halaila, Die Sabie i Dolija Hazize".

Ovaj protal je u zaključku dodao da su igrači Slovana pokazali vrlo malo mašte i krerativnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija