• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

17:40

Pronađen nož kod Albanca! Novi detalji istrage u Atini

profimedia

Fudbal

Pronađen nož kod Albanca! Novi detalji istrage u Atini

Podeli vest

Navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris (29) ubijen je u ponedeljak uveče nakon jezivih sukoba sa huliganima zagrebačkog Dinama na ulicama grčke prestonice.

Podsetimo, iako je bilo odlučeno od strane evropske kuće fudbala (UEFA) da se pomenuti meč AEK-a i Dinama odigra bez gostujućih navijača, zagrebački huligani su stigli u Grčku i izazvali tragediju u kojoj je navijač AEK-a izgubio život.

Isprva je zbog toga uhapšeno stotinjak osoba koji se sumnjiče za ubistvo Mihalisa Kacurisa, a sada su pojavile nove informacije. 

Pojavila se vest da policija još uvek nema tačno određenu osobu za koju misli da je izvršila ovaj zločin, ali da je skratila spisak osumnjičenih na njih 13.

Među njima su tri Grka,  čak devet Hrvata,  a među kandidatima za osumnjičene je i jedan Albanac.

Albanac je takođe bio učesnik ovog sukoba, dokazi ukazuju da je bio na lokaciji na kojoj se ubistvo desilo baš kada se ono i dogodilo.

Kod pomenutog Albanca pronađen jedan manji nož, ali u ovom trenutku nije poznato da li je upravo to i oružje kojim je zločin izvršen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sad je i Grk osumnjičen za svirepo ubistvo navijača!
Fudbal

Sad je i Grk osumnjičen za svirepo ubistvo navijača!

Još jedan osumnjičeni za ubistvo navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa je uhapšen, a kako prenose mediji iz Grčke, radi se o navijaču Panatinaikosa od ranije dobro poznatom policiji! On, međutim, i dalje nije glavni osumnjičeni da je preklao nesrećnog Kacurisa, već se samo na osnovu DNK i otisaka prstiju sumnja da je učestvovao u tuči i da se u trenutku ubistva nalazio u blizini stradalog navijača.

10.08.2023

14:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija