• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

08:28

Navijači Hajduka slavili "Oluju" protiv PAOK-a! UEFA mora da reaguje! (FOTO)

profimedia

Fudbal

Navijači Hajduka slavili "Oluju" protiv PAOK-a! UEFA mora da reaguje! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Hajduka iz Splita istakli su skandaloznu poruku na meču protiv PAOK-a.

Fudbaleri Hajduka i PAOK-a odigrali su u Splitu u sklopu kvalifkacija za Ligu konferencija meč izrazito visokog rizika, koji  se završio bez pobednika i golova (0:0).

Nakon ubistva navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa (29) u Atini od strane navijača Dinamo Zagreba, očekivali su se novi neredi u duelu hrvatskog i grčkog kluba,  ipak na svu sreću nije ih bilo.

Ipak, nije moglo da prođe bez incidenata, pošto su navijači Hajduka imali skandaloznu poruku povodom zločinačke operacije "Oluja".

"Crven beli plavi na tvrđavu se vraća, opet Hrvat Kninom ponosno korača! Oluja 95", stajalo je na transparentu.

Foto: profimedia

 

Nadamo se da će UEFA reagovati povodom ovog skandaloznog čina i propisno kazniti hrvatski klub zbog poteza "torcide".

Srpski reprezentativac u redovima grčkog tima Andrija Živković je odigrao ceo meč, a u 90. minutu je mogao da donese trijumf PAOK-u, ali nije uspeo da pogodi iz slobodnog udarca.

Revanš se igra kroz sedam dana u Solunu, a to će svakako biti novi duel visokog rizika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija