• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2023

13:30

Ranko Popović preuzeo Vojvodinu

profimedia

Fudbal

Ranko Popović preuzeo Vojvodinu

Podeli vest

Poznati trener Ranko Popović novi je šef stručnog štaba Vojvodine.

Radoslav Batak dobio je otkaz posle četiri vezana poraza, a danas je doneta odluka o tome ko će biti njegov naslednik.

Novi strateg "lala" veći deo  trenerske karijere gradio je u inostranstvu, a najviše je boravio u Japanu.

U srpski fudbal vraća se posle petnaest godina, kada je u sezoni 2008/09 predvodio subotički Spartak.

- Posle dužeg vremena sam u Srbiji i neobično mi je da dajem intervjue na srpskom, ali sam se ovoga uželeo. Ne bih dugo da pričam, drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Sve informacije koje sam dobio su pozitivne, čuo sam da je klub organizovan i stabilan. U svetu je normalno da su redovna primanja i da se sve obaveze izmiruju na vreme, a ovde baš i nije, a to je preduslov za dobru atmosferu u klubu. Vi znate bolje od mene da Vojvodina ima jednu od najboljih akademija u regionu. Uzbuđen sam i zahvalan sam što sam dobio priliku da radim ovde i probaću više da pričam sa igračima na terenu. Zahvalan sam što sam dobio priliku da radim u Vojvodini i želim da je zajedno postavimo tamo gde treba da bude. Pratio sam našu ligu redovno i ne znajući da ću doći, gledao sam nekoliko Vošinih utakmica. Naš najveći interes je da klub bude tamo gde treba da bude - rekao je novi trener Vojvodine Ranko Popović prilikom promocije.

Popović je istakao da je na “Karađorđe” stigao sa namerom da se zadrži duže, što obično nije slučaj u srpskom fudbalu.

- S obzirom na to da do sada nisam imao problema da se sporazumevam s igračima na drugim jezicima, smatram da to neće biti problem ni ovde. Zavisiće dosta toga i od igrača, mislim da ćete to u nekom brzom periodu moći da vidite. Ne bih da dajem rokove, a što se tiče kontinuieta, moraćemo da ostavimo peglu u špajz, jer nisam došao ovde da me peglaju, nego da radimo i da ostanem malo duže. To je ono što klub čini ozbiljnim, a da sam se plašio, ne ih ni dolazio - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija