• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2023

12:18

Gotovo, Nejmar stiže kod Srbina! Plata? Boli glava

reuters

Fudbal

Gotovo, Nejmar stiže kod Srbina! Plata? Boli glava

Podeli vest

Brazilac Nejmar potpisaće dvogodišnji ugovor sa saudijskim Al Hilalom, prenosi dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano.

Navodno su sve tri uključene strane pristale na uslove, pa se samo čeka zvanična potvrda transfera.

Francuski mediji pišu da će 31-godišnji fudbaler za dve sezone u Saudijskoj Arabiji inkasirati ogromnih 320 miliona evra.

Što se obeštećenja tiče, Al Hilal će Paris Sen Žermenu uplatiti 100 miliona evra, što je daleko od svote koju su Parižani za njega izdvojili kada je dolazio iz Barselone. Fabricio Romano piše da Al Hilal priprema formalnu dokumentaciju kako bi se Nejmarov transfer ozvaničio, kao i da su već zakazali lekarske preglede.

Brazilski napadač će se verovatno već ove nedelje pridružiti Sergeje Milinković-Saviću i novim saigračima. 

Al Hilal je u tekućem prelaznom roku znatno ojačao sastav, pa trener  Žorž Žezus u timu ima i Kalidu Kulibali, Rubena Neveša, Sergeja Milinković-Savića, Malkoma, a sad stiže i Nejmar. 

Nejmar je iz Santosa 2013. godine stigao u Barselonu. On je četiri sezone igrao za katalonski klub, a onda je 2017. prešao u PSŽ za 222 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija