• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

18:06

Mančini dobio ponudu koja se ne odbija - Italijan novi selektor Saudijske Arabije!?

Reuters

Fudbal

Mančini dobio ponudu koja se ne odbija - Italijan novi selektor Saudijske Arabije!?

Podeli vest

Bivši selektor Italijana dobio faraonsku ponudu iz Saudijske Arabije.

Odveo je Roberto Mančini mimo svih očekivanja Italiju do titule prvaka Evrope. Ipak, nakon toga Azuri nisu pružali partije kakve su očekivane, propustili su još jedno Svetsko prvenstvo, ali ni to nije ugrozilo poziciju selektora sve dok iskusni strateg nije rešio da napusti kormilo Italijana i raskine ugovor sa tamošnjim Savezom. 

Razlozi za takvu odluku nisu bili poznati od starta, ali je klupko tokom poslednjih dana počelo da se odmotava. Naime, Roberto Mančini dobio je bogatu ponudu da preuzme reprezentaciju Saudijske Arabije, a "Gazeta delo sport" javlja da je pitanje vremena kada će doći do konačnog dogovora. 

Italijan će na novom poslu zaraditi između po sezoni 25.000.000 i 30.000.000 evra, a sa sobom će na Bliski istok povesti i kompletan stručni štab. Navodno, oko toga je bilo najviše pregovora, ali je Mančini uspeo da ubedi Saudijce da sa sobom povede kompletan tim. 

Roberto Mančini je tokom bogate trenerske karijere vodio Fioretinu, Lacio, Inter dva puta, Mančester siti, Galatasaraj, Zenit, a od 2018. godine bio je selektor Italije sa kojom je, kao što smo pisali, osvojio Evropsko prvenstvo 2021. godine. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija