• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

07:16

Italija bruji o njemu! U Zvezdi se brukao, a sada sija!(VIDEO)

profimedia

Fudbal

Italija bruji o njemu! U Zvezdi se brukao, a sada sija!(VIDEO)

Podeli vest

Crnogorski napadač Nikola Krstović je nakon neslavne epizode u Crvenoj zvezdi zablistao u Slovačkoj, a ako se po jutru dan poznaje, i u Seriji A će se nadavati golova.

Postao je vrlo ubojit napadač Nikola Krstović onog trenutka kada ja napustio "Marakanu". Nije se snašao mladi Crnogorac u najtrofejnijem srpskom klubu, navijači su se često zbog njega hvatali za glavu, a onda je krenuo budan da sanja onog trenutka kada je napustio Beograd.

Osim što je briljirao u Dunajskoj Stredi, postigao je gol već na debiju za italijanski Leće i doneo je veliki bod svom timu na vrelom gostovanju u Firenci. Fiorentina je vodila na poluvremenu 2:0 pogotcima Gonzalesa i Dankana, da bi u nastavku prvo Rafija smanjio u 49. minutu, dok je Nikola Krstović ušao sa klupe i posle samo četiri minuta na terenu postigao prvenac za veliko slavlje gostujućih navijača na stadionu "Artemio Franki".

Pomalo neočekivano, Krstović je eksplodirao u Dunajskoj Stredi, gde je prošle sezone na 35 utakmica dao 26 golova uz četiri asistencije. Mnogi klubovi su se interesovali za njega, a na kraju je igračev izbor pao na Leće. Italijanski klub platio je četiri miliona evra DAC-u. 

Zvezdi je od toga pripalo deset odsto! Dakle, kada se od sume od četiri miliona evra oduzme 400.000 evra, koliko su Slovaci platili klubu sa "Marakane", dolazi se do cifre od 3.600.000 evra. Od toga, Zvezdi će pripasti 360.000 evra!

O Krstoviću se vreć priča u Italiji, četiri minuta mu je trebalo da u debiju postigne gol, a zašto nije uspeo raskošan talenat koji je pokazao čim je napustio redove srpskog šampiona da pokaže i u crveno-belom dresu, on najbolje zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija