• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

20:50

Ne mari za glasine, Samardžić postigao gol! (VIDEO)

EPA

Fudbal

Ne mari za glasine, Samardžić postigao gol! (VIDEO)

Podeli vest

Udineze je odigralo nerešeno protiv Salernitane 1:1, a srpski fudbaler Lazar Samardžić je postigao vodeći gol za tim iz Udina!

Ime Lazara Samardžića se prethodnih nekoliko dana često pominje i dovodi u vezu sa mnogim timovima koji se interesuju za njegove usluge. Srpski fudbaler je dokazao da je pravi profesionalac pa je izašao na teren i uradio ono što radi najbolje - postigao gol!

Prvenac u ovogodišnjoj seriji A za momka rođenog u Berlinu desio se u 57. minutu susreta.

Odlično je dočekao centaršut Lorenca Luke i loptu, preciznim udarcem levom nogom, smestio u mrežu domaćih. Moglo se videti po načinu radovanja da je Samardžiću ovaj pogodak mnogo značio, naročito ako se uzme u obzir salva glasina koja ga okružuje ovih dana.

Foto: EPA

Lazar Samardžić slavi pogodak protiv Salernitane

Bio je na pragu prelaska u Inter, činilo se, ali je onda u poslednjem trenutku dogovor "pukao". Nakon toga su interesovanje za srpskog fudbalera iskazivali u Napoliju, Juventusu i Fiorentini, a kao poslednja potencijalna destinacija se pominjao i Notingem Forest iz Premijer lige, koji je već i poslao ponudu Udinezeu.

Kako sada stvari stoje, Samardžić je u timu Andree Sotija i, ako je suditi po ovoj utakmici, u dobroj je formi.

Njega i njegove saigrače očekuje duel sa fudbalerima Frosinonea 02. septembra, koji je u dva ovosezonska meča Serije A ostvario jednu pobedu i poraz.

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Premijer liga dobila štrajkača!
Fudbal

Premijer liga dobila štrajkača!

Fudbaler Vulverhemptona Portugalac Mateus Nunjes stupio je u štrajk, pošto mu rukovodstvo engleskog kluba ne dozvoljava da pređe u Mančester siti, prenosi Skaj sports.

28.08.2023

22:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija