• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2023

13:52

Veliki problem za Srbiju - Kovačević zbog administrativnih problema ostao bez prava nastupa za reprezentaciju!

Public

Fudbal

Veliki problem za Srbiju - Kovačević zbog administrativnih problema ostao bez prava nastupa za reprezentaciju!

Podeli vest

Teško će Kovačević debitovati za Srbiju, otkrio je Stojković.

Pre više od pola godine Srbija je dobila dva velika pojačanja - Lazar Samardžić i Vladan Kovačević odlučili su se za dres naše reprezentacije. Ipak, nakon marta njihove sudbine potpuno su se promenile. 

Samardžić je debitovao u dresu Orlova, Kovačević još nije, a po rečima Dragana Stojkovića pitanje je da li će uopšte dobiti tu šansu. Navodno, reč je o administrativnom problemu koji nije jednostavno rešiv. 

- Mislim da će teško doći do toga, nije pitanje želje, nego tehničke prirode. Papirologija nas muči... Radi se o datumu kada je on dobio srpski pasoš. Iako je Srbin, datum pasoša je problematičan, tako su meni objasnili. Kada bude stekao pravo nastupa debitovaće, igra sjajno, imao je dobru sezonu u Poljskoj - objasnio je Stojković. 

Ipak, najavio je selektor Srbije da će u narednom periodu još neki mladi igrači sa našim korenima dobiti poziv reprezentacije kako bi konkurencija u nacionalnom timu bila sve oštrija. Kroz istu priču prošao je Stefan Mitrović koji je sjajnim igrama u dresu Zvezde zaslužio novi poziv u nacionalni tim. 

- Pre nekih desetak dana me je neko pitao odakle se pojavio Mitrović, kako ga nisu zapazili. Nisu ga zapazili zato što nije igrao... Teško je objasniti da je u prethodnom sistemu Zvezde za njega nije bilo mesta, sa svim promenama dobio je mnogo prostora. Stefan Mitrović je od početka priprema i u prvenstvu pokazao veliki napredak, biće još bolji. Već je debitovao za reprezentaciju, a ovo mu je nagrada, nije slučajnost. Ima tu još momaka koji su interesantni reprezentaciji, a on je apsoluno zasluženo tu, poseduje sve ono što mi se sviđa. Svi igrači se uklapaju u moja fudbalska ubeđenja, kod mene nema "molbi i žalbi"... To svi znaju. Sviđa mi se kako igra Mitrović, sviđa mi se Lučić, sviđa mi se Kabić. Na skeneru je još nekoliko mladih igrača iz inostranstva, videćemo da se i njima pruži šansa u budućnosti, od njih zavisi da li će pristati ili ne. Drago mi je da sam razgovarao sa Ratkovim, tek će u budućnosti pokazati svoj kvalitet, on je dete. Ponašanje, ozbiljnost, zrelost, sve mi daje za pravo da ćemo imati biser u budućnosti za našu reprezentaciju - jasan je bio Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija