• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2023

14:55

Strašne vesti! Fudbaler Vojvodine u teškom stanju, niko ne zna šta mu je!

Starsportphoto

Fudbal

Strašne vesti! Fudbaler Vojvodine u teškom stanju, niko ne zna šta mu je!

Podeli vest

Strašne vesti dolaze iz Novog Sada

Fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi (29) nalazi se u teškom stanju zbog misteriozne bolesti koja ga je zadesila!

Foto: Starsportphoto

 

 

Na konferenciji za medije pred utakmicu Vojvodine i Spartaka pojavio se lekar Novosađana Borko Vukosav i otkrio zapanjujuće vesti! Naime, Bolingi se vratio u Novi Sad iz Demokratske Republike Kongo, gde je imao reprezentativne obaveze i požalio se na tegobe. Trenutno je smešten na intenzivnoj nezi na Institutu u Sremskoj Kamenici.

- Nakon utakmice sa Radničkim 1923, Bolingi je otputovao u Kinšasu na reprezentativne obaveze sa selekcijom DR Konga, nakon čega se vratio u noći, 14. septembra. Po dolasku je prijavio da se loše oseća i odmah je prebačen na Urgentni centar KC Vojvodine, gde je urađena detaljna i kompletna dijagnostika. Zbog teškog zdravstvenog stanja, konzilijum lekara je odlučio da Bolingi bude prebačen na Institut za plućne bolest u Sremskoj Kamenici, gde je primljen u jedinici intenzivne nege. Tamo je dodatno podvrgnut detaljnoj dijagnostici - kaže doktor Vukosav.

Kako navodi doktor, stanje je vrlo ozbiljno.

- Njegovo stanje je ozbiljno, teško, ali ja sam zadovoljan što je na najboljem mogućem mestu. O njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo za lečenje u ovakvom stanju. Svi se nadamo da će se Džonatan izvući i prebroditi ovo teško stanje. Uzroci su nepoznati, u toku su i dalje detaljne analize, svi dosadašnji testovi do sada su negativni. Prati se i epidemiološka situacija u Kinšasi, u kontaktu smo sa njegovim lekarima u reprezentaciji i lokalnim doktorima. Terapija je u toku. Naš medicinski tim je u konstantnom kontaktu sa lekarima u Institutu, i čekamo dalji razvoj događaja - kaže doktor Vojvodine Borko Vukosav.

Foto: Reuters

 

 

Ovim povodom oglasio se i trener Vojvodine Ranko Popović, koji kaže da je fudbal sada u drugom planu.

- Kada dobijete ovakve vesti, onda je utakmica u drugom planu. Misli svih nas usmerene su ka Boliju i želimo mu da se što pre oporavi. Ova situacija treba da bude i motivacija za sve nas i da odigramo i za njega. Ne sumnjam da će on svoju utakmicu da dobije. Kada se dese ovakve stvari, podsetimo se na prioritete u životu - dodaje Popović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Gradonačelnik Bakić primio prvotimke, stručni štab i rukovodstvo ŽFK Spartak!
Fudbal

Gradonačelnik Bakić primio prvotimke, stručni štab i rukovodstvo ŽFK Spartak!

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se, u Gradskoj kući, sa rukovodstvom, stručnim štabom i prvotimkama Ženskog fudbalskog kluba Spartak koji je u prvom krugu kvalifikacija Lige šampiona, održanom nedavno u Danskoj, trijumfima nad prvakom Farskih ostrva Ki Klasvikom (7:0) i finskim predstavnikom ekipom KuPS (2:1), izborio plasman među 22 najbolje ekipe Evrope u ženskom fudbalu.

15.09.2023

14:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija