• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

07:00

Mitar i Nejmar napravili šou u svlačionici (VIDEO)

printscreen instagram

Fudbal

Mitar i Nejmar napravili šou u svlačionici (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju i postigao novi gol za Al Hilal, što je posle meča proslavio sa brazilskom zvezdom Nejmarom.

Al Hilal je na svom terenu deklasirao ekipu Al Rijad sa 6:1 (2:0) u šestom kolu prvenstva Saudijske Arabije, a vodeći gol na utakmici postigao je srpski napadač u 30. minutu iz penala. 

Mitroviću očigledno prija Arabija, jer je već stigao do svog petog pogotka u šampionatu i trenutno je drugi na listi strelaca iza vodećeg Kristijana Rolanda iz Al Nasra sa šest golova. Na ovom meču debitovao je i Brazilac Nejmar, koji je stigao da upiše asistenciju. 

Posle meča bilo je izuzetno veselo u svlačionici ekipe iz Rijada, a pravi šou je napravio Mitrović sa Nejmarom. Slavlje je započeo Brazilac Mihael koji je zapeveo pesmu, a potom se okrenuo ka srpskom golgeteru koji je pokazao stisnutu pesnicu i uzviknuo na arapskom "Jala, jala", što bi u slobodnom prevodu značilo "Idemo, Idemo". Mitar je u jednom trenutku i Nejmara, koji je sedeo do njega, uhvatio i tresao mu ruku, a Brazilac je namignuo i počeo da se smeje. 

 

 

Al Hilal je posle ove pobede ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli i trenutno ima 16 bodova, jedan više od drugoplasiranog Al Itihada. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija