• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

08:11

Hrvati u transu! Šokantan transfer na pomolu!

Tanjug/AP

Fudbal

Hrvati u transu! Šokantan transfer na pomolu!

Podeli vest

Proslavljeni hrvatski fudbaler i as Real Madrida, Luka Modrić, mogao bi prema rečima čelnih ljudi Dinama iz Zagreba već ove zime trebalo da bude glavna meta "modrih".

Jedan od najboljih igrača današnjice, Luka Modrić, odbio je brojne ponude arapskih klubova kako bi ostao u slavnom Real Madridu, a sada bi mogao da se vrati u voljeni Dinamo!

Igra i sa 38 godina reprezentativac komšija vrhunski fudbal, a u Zagrebu planiraju da po isteku ugovora sa "kraljevskim klubom" vrate Luku na mesto odakle je sve počelo! 

Ova informacija je šokirala mnoge, jer je malo ko očekivao da će Luka okačiti kopačke o klin u rodnoj zemlji. Nedavno je na fejsbuku Dinamo imao objavu posvećenu Modriću uz hešteg #ImaloBiSmisla, a priču je sada podgrejala i predsednica uprave ovog kluba Vlatka Peras.

Foto: Tanjug/AP

 

 

"Luka je u poslednjoj godini ugovora, ja ću ga nazvati ove zime, naravno. Pa kako Dinamo ne bi želeo da vrati Luku Modrića? Ne mogu da kažem da sam sa njim u stalnom kontaktu, ali poznajem članove njegove porodice. Imalo bi smisla da se vrati u Dinamo na kraju karijere, zašto da ne? Dinamo će sigurno uraditi sve što je u njegovoj moći da to ostvari. E sad, hoće li to biti dovoljno, to ćemo videti", rekla je ona u intervjuu za "Indeks". 

Fenomenalni Modrić je u Dinamo stigao iz Zadra 2000. godine kao dečak od 15 godina, a tri godine kasnije poslat je u Zrinjski iz Mostara na pozajmicu. Usledila je selidba u Inter iz Zaprešića, a onda je od 2005. do 2008. bio zvezda Dinama. Otišao je u Totenhem, a posle četiri sezone u Premijer ligi, duže od decenije blistao je u Realu. Ukoliko se na kraju vrati u Zagreb, to bi bez sumnje bila najveća transfer bomba na ovim prostorima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija