• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2023

17:26

Sjajan posao Čukaričkog - Ovusu otišao put Saudijske Arabije

Starsportphoto©

Fudbal

Sjajan posao Čukaričkog - Ovusu otišao put Saudijske Arabije

Podeli vest

Novi priliv novca u kasu Čukaričkog.

Vratio se pre godinu dana Samjuel Ovusu u taboru Čukaričkog, a danas je njegova druga epizoda na Banovom brdu okončana. Ovanzivac iz Gane odlazi put Saudijske Arabije pošto je dogovorio saradnju sa tamošnjim drugoligašem - Al Sukorom. 

Sjajan posao za Čukarički budući da Ovusu nije bio u planovima trenera Igora Matića, a da će od Saudijaca dobiti obeštećenje u visini od 500.000 evra. 

Od povratka u Čukarički Ovusu je odigrao 39 utakmica, ali je postigao samo jedan gol uz tri asistencije. Imali su na Banovom brdu daleko veća očekivanja od povremenog reprezentativca Gane koji je između dve epizode među Brđanima nastupao za Al Feihu i Al Ahli. 

Samjuel Ovusu je pored pomenutih klubova nastupao za surdulički Radnik i turski Genčerbirligi. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija