• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: dušan vlahović juventus

27.09.2023

06:58

Au! Pogled Vlahovića koji seče! Oglasio se usred noći

EPAIMAGES

Fudbal

Au! Pogled Vlahovića koji seče! Oglasio se usred noći

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović posvađali su se posle brukanja "stare dame" protiv Sasuola (4:2), a Srbin je već u narednom kolu platio cenu.

Dušan Vlahović je burno reagovao pre nekoliko dana, jer ga je trener Masimilijano Alagri ranije izveo iz igre protiv Sasuola (4:2), pa je naš fudbaler utakmicu protiv Lećea počeo sa klupe.

"Stara dama" je jedva slavila sa 1:0, a gol odluke je postigao Arkadijuš Milik. Potez trenera Alegrija, koji je Srbina ostavio na klupi, neće slomiti našeg reprezentativca. Vlahović se oglasio na Instagramu i poslao kratku, ali moćnu poruku:

"Uvek se bori, nikada ne odustaj", oduševile su ove Dušanove reči navijače Juventusa, koji su pružili podršku našem napadaču.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

 

Protiv Lećea Dušan Vlahović i Filip Kostić bili su na klupi za rezerve sve do 20-ak minuta pre kraja. Pojavila se i fotografija našeg napadača dok je sedeo na klupi i gledao saigrače kako se muče. Da pogleda može da seče... Reči nisu potrebne, ali ne sumnjamo da će naš napadač i ovo da "pregrmi". 

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

 

 

Posle meča, trener Maks Alegri nije bio nezadovoljan.

- Bilo je važno pobediti, posebno posle haotičnog poraza od Sasuola. Suočili smo se sa timom Lećea koji vam ne daje mnogo, ali smo ostali izbalansirani i maksimalno iskoristili svoje prilike. Protiv Sasuola smo krenuli jako, ali smo onda previše primili golova, pa je ovoga puta bilo bolje da održimo igru izbalansiranom i maksimalno iskoristimo prilike koje stvaramo -  rekao je Alegri posle utakmice.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Alegri je ponovio da Juventus nije u trci za titulu i da mu je cilj da završi među prva četiri.

- Inter, Milan i Napoli danas su bolje pripremljeni da osvoje titulu. Oni su jaki timovi, mi imamo igrače sa malo iskustva. Ali, imamo igrače koji mogu da rastu, posle gola smo mentalno porasli. Potrebno je strpljenje i vreme da se apsorbuju greške i uče iz njih.

Srbe nije pomenuo.

- Milik? On je izvanredan igrač, odigrao je odličnu utakmicu -  rekao je Alegri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija