• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2023

07:28

Bura ne prestaje u šampionu Italije! Klub se "šatro" izvinio zvezdi

Tanjug/AP

Fudbal

Bura ne prestaje u šampionu Italije! Klub se "šatro" izvinio zvezdi

Podeli vest

Italijanski Napoli se oglasio saopštenjem u kojem je objasnio da “nije postojala namera da se ismeva Viktor Osimen“ na društvenoj mreži TikTok, ali se niko nije direktno izvinio zvezdi tima za neprijatnost zbog koje je ovaj "poludeo".

Ludnica u Napulju posle ismevanja Viktora Osimena ne prestaje. Nigerijski reprezentaticac je sinoć pre utakmice sa Udinezeom "oladio" saigrače svojim ponašanjem, a iako je postigao gol, nije bio preterano raspoložen da pokaže emocije.

Razlog je snimak koji je objavljen na društvenim mrežama Napolija. Klub je objavio video koji ismeva ubojitog napadača, odnosno, promašen penal na utakmici protiv Bolonje. 

Italijaski šampion je sada izdao saopštenje za javnost, nahvalio svoju "zlatnu koku", ali izvinjenje je izostalo. 

“Napoli želi da izbegne dalje spekulisanje oko ovog slučaja, nijednog trenutka nije postojala namera da se ismeva ili vređa Viktor Osimen, koji je blago našeg kluba. Dokaz toga je da je klub tokom leta odlučno odbio sve ponude koje su dolazile za njega iz inostranstva. Društvene mreže, naročito TikTok oduvek koristi modifikacije glasova kako bi se izrazilo neko osećanje što je slobodna volja i kreativnost samog autora. Ovim potezom nije bio cilj da se Osimen prikaže u negativnom svetlu. Ako je Viktor taj video shvatio kao napad na njega ili uvredu, to nije bila namera“, piše u saopštenju.

 

Bez obzira na sve, Osimen je preko svog agenta najavio tužbu protiv kluba.

Mediji i dalje bruje da bi Nigerijac mogao u Premijer ligu, pominju se Čelsi, Arsenal i Mančester junajted, a italijanska aviokompanija Rajan Er već je na zanimljiv način ponudila Osimenu mogućnost da leti sa njima za London.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija