• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

09:59

Ovo još nije viđeno! Evropa bruji o navijačima Bazela!

printscreen Twitter

Fudbal

Ovo još nije viđeno! Evropa bruji o navijačima Bazela!

Podeli vest

Evropa priča o koreografiji navijača Bazela na meču protiv Stad Lozane-Uši (3:0).

Bazel je opet poražen, ovog puta sa 3:0 na svom terenu u osmom kolu prvenstva Švajcarske, a u prvom planu su bili navijači zbog performansa na tribinama "Jakob parka". 

Najvatrenije pristalice Bazela razvile su ogromnu koreografiju ispod koje je pisalo: 

"Da li si ikada imao ovakav san?“, bilo je pitanje za sve navijače, ali i poruka za fudbalere Bazela.

Na koreografiji se vidi dečak koji spava, a iznad njega tri oblaka koji predstavljaju njegov san. Dečak sanja da postiže gol za tim koji voli - Bazel. Sve je odrađeno uz pomoć pirotehničkih sredstava, pa se na oblacima iscrta sve što dečak sanja.

 

 

 

 


Bazel nastavlja da tone. Klub koji je jedan od najboljih u Švajcarskoj već dva meseca ne zna za ligašku pobedu. Tim srpskog fudbalera Đorđa Jovanovića ne zna za pobedu od 30. jula kada su u ligaškom meču savladali Vintertur sa 5:2. Srpski napadač u dresu Bazela zabeležio je pet golova i četiri asistencije.

 

Bazel je trenutno deseti na tabeli šampionata Švajcarske sa samo pet bodova i skorom od pet poraza, dva nerešana meča i jednom pobedom. Lider je Cirih sa 19 bodova.

Kapiten Bazela Fabijan Fraj posle novog poraza poručio je da svaki igrač mora da se zapita zašto je loš.

- Pravimo neverovatne greške. Stvari koje inače funkcionišu, danas nisu. Solidno smo počeli meč, ali nakon što smo propustili šansu za izjednačenje, više ništa nije išlo kako treba. Imamo sedam dana da razbistrimo glavu. Nije moje da kažem zašto nam ne ide, zašto je sve loše. Svaki igrač mora sam da otkrije o čemu se radi. Bodovi su nam neophodni. Uz dužno poštovanje, ali ne možemo da izgubimo od  Stad Lozana-Ušija - kazao je Frei.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija