• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

07:09

Psujem, pljujem televizor, skačem kao debil...

EPAIMAGES

Crvena zvezda

Psujem, pljujem televizor, skačem kao debil...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u gostima od Mančester sitija sa 3:1 u prvom kolu grupe G Lige šampiona, ali navijači šampiona Srbije nisu razočarani.

Zvezda je na poluvremenu vodila protiv prvaka Evrope golom Osmana Bukara, a uprkos porazu (3:1), igrači Sitija su se razgoropadili tokom drugih 45 minuta utakmice i preokrenuli rezultat, ne može šampion Srbije da bude nezadovoljan. Crveno-beli su se protiv najveće fudbalske sile na svetu borili, žestoko branili, čak i mučili igrače Sitija, ali kada je domaćin načeo mrežu Beograđana, bez problema je brzo završio posao. 

Ipak, navijači šampiona Srbije ne žale mnogo zbog ovog poraza. Imali su zanimljive komentare na Tviteru nakon meča, a niko za poraz ne krivi golmana Omrija Glazera, koji je žestoko kiksnuo kod drugog gola Sitija. 

- Ne znam koliko sam odbranio, ali razočaran moj reakcijom kod drugog gola. Morao sam da reagujem bolje, sa druge strane sam srećan sa brojem mojih odbrana.  Igrali smo protiv bolje ekipe dali smo 100 odsto, ostaje žal što nismo izvukli bolji rezultat. Srećni smo što na ovom nivou možemo da dokažemo da imamo kvalitet, želimo da postižemo rezultate - kazao je Izraelac.

Navijači Zvezde na društvenim mrežama ništa ne zameraju golmanu.

"Bukvalno niko nema prava da kaže A Glazeru. Možda je prosuo mleko, ali je dao hiljadu litara, a prosuo 20 litara", jedan je od komentara navijača Zvezde.

 

 

 

 

Jedan navijač je opisao euforiju nakon pogotka Bukarija za 1:0 na "Etihadu".

"Moja reakcija na gol Bukarija: Skačem kao debil, zamalo nisam glavu polomio, pljujem televizor i psujem linijskom sudiji sve po spisku, opet skačem kao nenormalan kad sam video da nije ofsajd, VAR potvrđuje gol, sedim palim cigaru i ne verujem šta se desilo"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07