• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2023

19:52

Zvezdin rival osetio "Marakanu"! Fudbaleri Jang bojsa odradili poslednje pripreme pred crveno-bele!

Starsportphoto

Fudbal

Zvezdin rival osetio "Marakanu"! Fudbaleri Jang bojsa odradili poslednje pripreme pred crveno-bele!

Podeli vest

Četa Rafaeala Vikija trenirala sat vremena u Beogradu.

Nešto više od 24 časa deli nas od fudbalskog spektakla na "Marakani". Crvena zvezda će u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona dočekati Jang bojs, a mnogi smatraju da će taj meč odlučiti sudbinu oba tima na međunarodnoj sceni. 

Švajcarski šampion danas je stigao u Beograd, pred medijima se pojavio trener Rafael Viki koji je najavio utakmicu, a potom okupio ekipu na "Marakani" gde će meč biti odigran. 

Fudbaleri Jang bojsa dobili su, kako UEFA pravila nalažu, termin od sat vremena koji su iskoristili za poslednje pripreme pred sutrašnji okršaj na "Marakani". Prvih 15 minuta treninga bili su otvoreni za mediji, deluje da je atmosfera u taboru Švajcaraca dobra i da su spremni za okršaj sa srpskim šampionom. 

Foto: EPAIMAGES

 

Oba tima utakmicu dočekuju nakon poraza u prvom kolu. Jang bojs je na svom terenu izgubio od RB Lajpciga, dok je Crvena zvezda doživela "neuspeh" na gostovanju Mančester sitiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Švajcarci pamte tenk iz 2019: Hoćemo osvetu!
Fudbal

Švajcarci pamte tenk iz 2019: Hoćemo osvetu!

Nakon ispadanja Jang bojsa 2019. u kvalifikacijama za Ligu šampiona (2:2 , pa 1:1 na "Marakani"), od Crvene zvezde, igrači su, zajedno sa navijačima slavili ispred stadiona na maketi tenka zbog čega je kasnio odlazak Švajcaraca na aerodrom. Sada, ističu da nisu zaboravili i žele osvetu!

03.10.2023

19:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija