• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2023

16:20

Momci, gde vam je ponos?! Poslušnici da podnesu ostavke! Rade Bogdanović surovo iskren

printscreen

Fudbal

Momci, gde vam je ponos?! Poslušnici da podnesu ostavke! Rade Bogdanović surovo iskren

Podeli vest

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije odavno ne preuzimaju odgovornost, tako da me ne čudi što danas ćute, kaže za Informer nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović.

Jedan od malobrojnih ljudi koji ima veze sa fudbalom, a ne plaši se da kaže šta misli ističe da ne očekuje da će bilo ko reagovati zbog sramnog poraza "orlića" od Engleske (9:1) u 2. meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Foto: profimedia

 

- Dok god Milovan Đorić odlučuje koji novi trener će dobiti diplomu, neće nam biti bolje. Savez je postao ozbiljno uhlebljenje za poslušne. Što si poslušniji, to ti je jača funkcija, duži ugovor i veća plata. Predsednik ima 77 godina, o čemu dalje da pričamo? Pitanje je ko tamo uopšte dolazi na posao. Ne očekujem nikakve ostavke, oni će se vaditi u stilu: "Dobro smo prošli, mogli smo da primimo deset, koliko je Engleska jaka". Danas verovatno svi šopinguju, pa nemaju vremena da se oglase i objasne narodu šta se desilo. Sve će ovo doći na naplatu. Neće doveka igrati sadašnji A reprezentativci. Nema sistema, nema trenera - kaže Bogdanović.

Nekadašnjeg fudbalera Verdera i Atletiko Madrida iznerviralo je što "orlići" nisu pokazali nikakvu reakciju dok im je domaćin punio mrežu do vrha. 
- Ono na šta stavljam akcenat u ovoj utakmici je karakter igrača, odnosno nedostatak karaktera. Nije sramota izgubiti od Engleza, pa oni igraju poslednjih godina najbolji fudbal, ali je sramota izgubiti 9:1. Takođe je sramota ne pokazati baš nikakvu reakciju. Ne mogu nikako to da zamislim. Gubiš 5:1, 6:1, 7:1, vidiš da je protivnik mnogo bolji i ne učiniš ništa, ne naljutiš se, ne pokušaš da daš makar još jedan gol. Sramno - ocenio je nekadašnji fudbaler. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Orlići", ispisali ste istoriju: Ubedljivo ste najgori!
Fudbal

"Orlići", ispisali ste istoriju: Ubedljivo ste najgori!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je ponižavajući poraz od Engleske (9:1) u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i tako osigurala ubedljivo prvo mesto u nepopularnoj kategoriji - najubedljiviji poraz u istoriji srpskog fudbala.

13.10.2023

11:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija