• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

11:33

Skandal nad skandalima! Ovako orgijaju zvezde Premijer lige

Shutterstock, Pngwing

Fudbal

Skandal nad skandalima! Ovako orgijaju zvezde Premijer lige

Podeli vest

Nejmar, Vinisijus Žunior i Rišarlison orgijali su veče posle utakmice sa Venecuelom u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. (1:1), a sličan skandal sad potresa Premijer ligu.

"San" prenosi da je jedan fudbaler iz Premijer lige, ne navode o kome se konkretno radi, u maju prošle godine organizovao orgijanje sa manekenkama, koje su morale da potpišu sporazum o ćutanju.

Fudbaler je napravio tajnu rođendansku žurku u hotelu sa pet zvezdica, a San je došao u posed video snimka na kom domaćin govori gostima gde da se sastanu i kako da prođu obezbeđenje u elitnom hotelu. 

- Odavde možemo doći i tu parktirati, a tu će vas naš vozač ostaviti. Ovde će biti obezbeđenje. Ovo je ulaz za devojke. Obezbeđenje će vas primiti ovde, a svi ćete potpisati sporazum o ćutanju, ostavićete telefone i svi ćemo preći na zabavu u sobe - pričao je domaćin, koga još nisu identifikovali.

Devojke koje su bile deo bahanalija su uglavnom manekenke, a apartmani koji su zakupljani zbog žurke koštaju po nekoliko hiljadu funti za noć. Jedini uslov za ovu žurku je bio da su ljudi spremni za "divlju zabavu". Jedna od devojaka, koja nije otkrila  identitet, je rekla:

- Bilo je divlje, toliko puno devojaka je dolazilo i odlazilo, da smo morali da sačekamo u garaži dok ne napuste sobu - rekla devojka čije reči prenosi San.

Kako su devojke rekle samo su fudbaleri mogli da zadrže svoje telefone.

U sobama sa devojkama bilo je nekoliko fudbalera iz Premijer lige, neki su svi zajedno bili u krevetu. Jedna mlada žena koja radi u hotelu uhvaćena je u klinču sa jednim igračem, pa je bila u problemu sa svojim šefovima. Morala je da potpiše da će ćutati i da preda svoj telefon. Nisu želeli da se snimi bilo šta i objavi na društvenim mrežama. Samo su igrači smeli da zadrže svoje telefone. Niko od nas nije znao gde idemo dok nam tog dana nisu javili lokaciju, a kada smo ulazili u hotel pretražili su nas kao obezbeđenje na aerodromu - rekla je jedna devojka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija