• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

13:05

Pronađeno beživotno telo nestalog mladog fudbalera!

printscreen

Fudbal

Pronađeno beživotno telo nestalog mladog fudbalera!

Podeli vest

Španska policija pronašla je beživotno telo između dva vagona na železničkoj stanici Santa Husta, gde je poslednji put viđen nestali mladi fudbaler Kordobe, Alvaro Prijeto Lopez.

Telo za koje se sumnja da je nesrećnog mladića imalo je na sebi zelenu košulju i bež pantalone, a u takvoj odevnoj kombinaciji je poslednji put viđen Alvaro Prijeto i to baš u blizini pomenute železničke stanice.

Foto: printscreen

Istraga policije

Nestanak je prijavljen još 12. oktobra u blizini Santa Husta železničke stanice u Sevilji.

Prema informacijama iz istrage, mladi fudbaler Kordobe se uputio ka stanici nakon večeri provedene u noćnom klubu zajedno sa prijateljem. Prema navodima, on je imao problema sa kartom, tačnije baterija na telefonu mu je bila prazna pa nije mogao da se "čekira".

Klub Kordoba, za koji Prijeto nastupa u uzrastu do 21 godine, apelovao je na svakoga ko ima bilo kakve informacije da javi policiji, međutim,  čitava priča dobila je dramatičan epilog.

 

 

Sumnja se da je Lopez neuspešno pokušao da se ukrca na sledeći voz, pa je odlučio da sačeka neki naredni na kojem bi uspeo da se prošvercuje. Zbog toga je glavni predeo potrage, u koji je bila uključena i vojska, bio fokusiran na predeo oko Santa Husta stanice. 

U međuvremenu, identitet nastradalog je utvrđen i potvrđeno je da je u pitanju fudbaler mlađeg pogona Kordobe.

Tom prilikom, klub je, zajedno sa tamošnjom policijom, porodici tragično nastradalog izjavio saučešće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija