• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

17.10.2023

16:44

Bugari nisu imali milosti! Svi bruje o tekstu posvećenom Mladenu Krstajiću!

Starsportphoto

Fudbal

Bugari nisu imali milosti! Svi bruje o tekstu posvećenom Mladenu Krstajiću!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić našao se na žestokom udaru tamošnjih medija zbog njegovih izjava o njihovom fudbalu.

Oni ga optužuju da je čak postao i prorok, nakon što je najavio nestanak te nacije sa fudbalske mape, a portal "Blitz" napisao je komentar o njemu, gde nije bilo baš lepih reči za srpskog trenera.

"Dragi moj Mladene, izvini, ali ako ste imali rakiju u ustima, zašto nam niste rekli ova "otkrića“ u prvim danima boravka kod nas? A nakon što ste videli „istinu“, zašto ste potpisali ugovor sa BFS? Zar niste naučili, zar niste shvatili kuda idete? A zašto niste na početku napustili hor? Zato što si muškarac i odlučio si da se boriš do kraja? Sumnjivo, prijatelju. Odgovor leži u hiljadama mesečno koje te drže ovde. I zbog kojih tvrdoglavo ne želite da odete dok ugovor ne istekne u avgustu sledeće godine. Ali razdvajanje je neizbežno. I to će uskoro biti činjenice" piše u tekstu.

Dalje se navodi da Mladen Krstajić nije smeo da sebi dozvoli da kaže tako nešto, te da to ne priliči njegovom vaspitanju.

Foto: Starsportphoto

 

 

"Loša stvar je što odlazite na užasno grub način. Pljujete na mesto koje vas je vratilo na fudbalsku kartu, koje vas je redovno plaćalo, koje vam je izglasalo poverenje i dalo vam potpuni "carte blanch." Pun! Ništa nisi uradio zauzvrat. Na kraju si zamesio strašnu pljeskavicu, u kojoj si pljunuo na BFS, pljuvao na bugarski fudbal, iako si jeo naše ukusne ćevape i ćufte. Ne priliči tvojim godinama, ne odgovara tvom vaspitanju, jer izgledaš kao opuštena osoba", stoji u tekstu.

Nisu se tu zaustavili, u nastavku teksta nastavili su sa kritikom.

Čovek, pre nego što nešto kaže, treba da izbroji do 25. Ne do 25.000 evra Mladene, već samo do 25. Da ste to uradili, setili biste se da Ludogorec ima pozitivan bilans protiv srpskog velikana. Shvatio bi da nije dobro paliti varnicu koja će te i sama spaliti. Bugarska izreka kaže: Ne pljuj na mesto gde si jeo hleb. Jeste... Samo postoji jedan dodatak. Tako se pljuješ. Pljuješ na svoju čast i dostojanstvo. Sad bar idi kao muškarac. Odmah. Čak i posle meča sa Albanijom", zaključuje "Blitz".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija