• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

13:07

Mlade nade fudbala u Srbiji! Kovačević: FK Bežanija je jedna velika familija! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Mlade nade fudbala u Srbiji! Kovačević: FK Bežanija je jedna velika familija! (VIDEO)

Podeli vest

O mladima u fudbalu i fudbalskom klubu "Bežanija", govorili su na Informer Tv predsednik "sportbrothers" lige i koordinator u FK Bežanija Ljubo Kovačević, trener pionira Luka Nikolić, mladi fudbaleri Ognjen Bošković, Uroš Papić i Luka Savkov.

Predsednik "sportbrothers" lige i koordinator u FK "Bežanija" Ljubo Kovačević ističe da FK "Bežanija" ima dugu tradiciju i da je izrodila mnoge velike igrače, kao i da su svi kao jedna velika porodica.

- FK "Bežanija" ima dugu tradiciju i izrodila je mnoge velike igrače kroz istoriju koji su igrali za našu reprezentaciju. "Bežanija" je uvek bio klub koji je familijaran i mladi su se uvek osećali kao deo porodice i sada deca počinju da treniraju i sa pet godina - objasnio je Kovačević.

Foto: Masha Bandjur

Ljubo Kovačević

 

Trener pionira Luka Nikolić navodi da se treneri trude da prenesu neke normalne vrednosti mladima koji treniraju, koji god to sport bio i da oni kao treneri moraju da budu kao roditelji i pedagozi.

- Mi se trudimo kao treneri da prenesemo neke normalne vrednosti mladima koji treniraju, koji god to sport bio. Mi kao treneri moramo da budemo kao drugi roditelji i pedagozi i mladi moraju da imaju puno odricanja i ambicije da bi bili najbolji u svemu što rade, šta god to bilo - naveo je Nikolić.

Foto: Masha Bandjur

Luka Nikolić

Ognjen Bošković kaže da je došao pre godinu dana u "Bežaniju" i da su ga svi lepo prihvatili, ali i da se nada da će se njegov trud jednog dana isplatiti.

- Došao sam pre godinu dana u "Bežaniju" i svi su me lepo prihvatili u klubu. Za klub i igrače je bitno da budemo svi složni da nema svađa i nadam se da će mi se vratiti trud koji ulažem u fudbal i da ću moći da živim od ovog sporta - rekao je Ognjen.

Foto: Masha Bandjur

Ognjen Bošković

 

Luka Savkov govori o tome da je od malih nogu u FK "Bežaniji" i da su treneri uvek bili dobri prema mladima koji treniraju, kao i da bi želeo jednog dana da postane najbolji.

- Od malih nogu sam u ovom klubu i uvek su treneri bili odlični prema mladima koji treniraju. Želeo bih da postanem jedan od najboljih, ali bez obzira da li bih uspeo u fudbalu voleo bih makar da se rekreativno bavim fudbalom - kazao je Luka.

Foto: Masha Bandjur

Uroš Papić i Luka Savkov

 

Mladi fudbaler Uroš Papić navodi da je disciplina najbitnija u fudbalu i da bi jednog dana voleo da zaigra za Crvenu Zvezdu ili Barselonu.

- Disciplina je najbitnija u fudbalu i želim da nam se trud i odricanje isplati i da jednog dana zaigramo za neki veliki klub kao što su Zvezda ili Barselona - rekao je Uroš.

Celu emisiju o našim mladim nadama fudbala pogledajte u videu koji se nalazi ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija