• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

23:05

Barsa jedva slomila Bilbao - tinejdžer heroj Katalonije!

Tanjug/AP

Fudbal

Barsa jedva slomila Bilbao - tinejdžer heroj Katalonije!

Podeli vest

Mark Guji, 17-godišnji ofanzivac Barselone, postigao pobedonosni gol protiv Atletik Bilbaoa.

Silovito je Barselona otvorila novu sezonu, a onda je u prethodna tri kola prosula četiri boda. Dalo je to šansu Real Madridu da pretekne ljutog rivala zbog čega su se alarmi u Kataloniji upalili. Danas prostora za novi kiks i grešku nije bilo, ali je sve do 80. minuta svaki navijač Barse morao da strepi. 

Ipak, zlatna izmena i još jedan biser Barselone - Mark Guji uspeo je da slomi otpor žilavog Atletika i donese pobedu Kataloncima - 1:0 (0:0). 

Mark Guji je dete Barselone, momak rođen 2006. godine koji je danas upisao debi u prvom timu. I to kakav... Bilo mu je potrebno samo tridesetak sekundi da matira Unai Simona, postigao je gol vredan tri boda protiv tradicionalno nezgodnog rivala. 

Foto: Tanjug/AP

 

Nisu nosioci Barselonine igre raspoloženi već neko vreme, veliki je to razlog za brigu budući da je pret četom Ćavija Ernandeza bitan period u sezoni. Bez Levandovskog je teško, a Feran Tores i Žoao Feliks večeras nisu mogli da nadomeste Poljaka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija