• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

11:10

Saša Ilić pred novim angažmanom! Posle Bugarske ide u ovu zemlju

Starsportphoto

Fudbal

Saša Ilić pred novim angažmanom! Posle Bugarske ide u ovu zemlju

Podeli vest

Legendarni kapiten Partizana nastaviće trenersku karijeru u Grčkoj.

Prošla su tri meseca otkako se Saša Ilić (45) rastao sa CSKA iz Sofije, a sada je na dobrom putu da dogovori novi angažman.

Nekada sjajni fudbaler u završnim je pregovorima sa Atromitosom, na čijoj bi klupi trebao da zameni Krisa Kolemana (53), tvrdi grčki portal "Sport24". Bivši selektor reprezentacije Velsa napustio je klub iz Peristerija posle godinu i po dana, pošto ove sezone na sedam utakmica nije ostvario nijednu pobedu (tri remija i četiri poraza).

Ekipu kao privremeno rešenje vodi domaći strateg Georgios Korakakis, koji je dosad bio asistent u stručnom štabu, ali tamošnji mediji tvrde da će ovaj superligaš naredni duel u šampionatu, protiv Panetolikosa kod kuće, sigurno dočekati sa novim kormilarom.

Foto: Starsportphoto

 

Popularni Sale je igračku karijeru završio u maju 2019. godine u crno-belom dresu, posle čega se posvetio trenerskom pozivu. Bio je selektor mlađih selekcija Srbije, potom i pomoćnik u "A" timu kod Dragana Stojkovića Piksija, da bi prvi samostalni izazov imao u Čukaričkom, gde je proveo osam meseci.

Usledio je odlazak u Bugarsku, napravio je odlične rezultate sa CSKA i prošle sezone bio nadomak titule. Klub iz Sofije ispustio je trofej u pretposlednjem kolu, a potom je novu sezonu počeo loše i ispao iz kvalifikacija za Ligu konferencija od rumunskog Sepsija.

Krajem jula Ilić se definitivno rastao sa crveno-belima, a nedavno se u domaćoj javnosti pominjao kao budući selektor naše mlade reprezentacije. Posle bruke "orlića" protiv Engleske (1:9) na startu kvalifikacija za EP, bilo je priče o smeni Dušana Đorđevića, ali je jedan od najboljih igrača u istoriji Partizana saopštio čelnicima FSS da ima drugačije planove.

Nema sumnje, imaće Sale pune ruke posla u Atromitosu, koji je trenutno pretposlednji na tabeli, sa samo tri osvojena boda. Ujedno, dolaskom u tabor plavo-belih nastaviće tradiciju dobre saradnje sa srpskim stručnjacima, pošto su tu prethodno radili i Vladimir Petrović Pižon, Dragan Kokotović i Dušan Bajević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija