• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

09:34

Srce da prepukne! Miha je ovu poruku poslao zetu mesec dana pre smrti!

Reuters

Fudbal

Srce da prepukne! Miha je ovu poruku poslao zetu mesec dana pre smrti!

Podeli vest

Fudbaler Đenove Alesandro Voljako podelio je posle debija u Seriji A na društvenim mrežama poruku Siniše Mihajlovića koju je dobio pre godinu dana.

Voljako, inače suprug Sinišine mlađe ćerke Virdžinije, debitovao je u Seriji A u nedelju u porazu od Atalante (2:0). Posle meča je svima pokazao poruku koju je dobio 22. novembra prošle godine od Mihe, koji mu je bio, kao je jednom rekao, kao otac. 

On je na Instagramu napisao da debi nije protekao kako je zamišljao zbog poraza, a onda svima pokazao šta mu je Miha napisao 22. novembra, mesec dana pre smrti, nakon što se godinama borio sa leukemijom.

"Laku noć, Ale, budi jak i videćeš da će se sve rešiti. Kad postane teško, jači počinju da igraju. I ja tebe volim", napisao je  Miha. 

 

Foto: Instagram

 

 

 

 Voljako mu je tada odgovorio:

"Obećavam ti, nikad neću odustati". 

Fudbaler Đenove je u  nedelju posle utakmice sa Atalantom, godinu dana kasnije, dodao:

Broj 22 je ispisan u knjizi sudbinee. Obećavam da nikada neću odustati”.

Javila se i Virdžinija, Sinišina ćerka, objavila je srceperajuću poruku. 

"Alesandro je debitovao u Serie A i ti tata znaš da je napornog radio za to. Ni od koga nije tražio pomoć i uvek si ga podržavao kao tata sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si uvek radio za nas. Videla sam u tvojim očima i u tvojim delima koliko si ga voleo. Sigurna sam da bi ga nazvao, kao što si uvek radio. Posetio si me u snovima da još jednom potvrdiš da si sa nama. Juče si mi nedostajao više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Ja to nisam mogla, pa si ti to uradio za mene. Ne mislim da je to slučajnost, ništa se ne događa slučajno”, napisala je Vidržinija.

 

 

Foto: Instagram

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija