• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

10:53

Ibra igrao fudbal sa Mihinim sinom! Zlatan je sve šokirao posle Sinišine smrti... (FOTO)

Epa,instagram

Fudbal

Ibra igrao fudbal sa Mihinim sinom! Zlatan je sve šokirao posle Sinišine smrti... (FOTO)

Podeli vest

Prvi put od smrti Siniše Mihajlovića u javnosti smo videli zajedno Zlatana Ibrahimovića i jednog sina našeg legendarnog fudbalera.

Ibra je u penziji, uživa na Sardiniji, gde je trenutno i porodica Siniše Mihalovića, a legendarni Šveđanin je igrao fudbal sa Dušanom Mihajlovićem, mlađim sinom naše legende. Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj su Ibra i Dušan, a prvi put legendarnog napadača od Sinišine smrti vidimo u javnosti sa članovima porodice našeg proslavljenog fudbalera.

Ibrahimović i Mihalović su bili veliki prijatelji, ali se Zlatan nikada od Sinišine smrti nije oglašavao u javnosti i pričao o Mihi.

 

Foto: instagram/dušan mihajlović

Dušan Mihajlović i Zlatan Ibrahimović

 

 

Brojne legende italijanskog fudbala pojavile su se na sahrani, ali ne i Zlatan, koji je zbog toga bio i na udaru navijača na društvenim mrežama. Od Zlatana nije bilo ni traga ni glasa ni nakon Mihine sahrane. Nakon Mihine smrti javile su se brojne legende, najveća imena italijanskog i svetskog fudbala, svi su čekali i objavu Zlatana Ibrahimovića, ali do nje nije došlo. Nikome nije bilo jasno zašto se ne javlja, jer je Ibra jednom prilikom rekao da bi sa Mihom išao i u rat. 

- Mihajlović je sjajan čovek. Imao sam sreće da igram protiv njega, da ga upoznam kao osobu. Nažalost, nikada nismo igrali zajedno. Kada sam ga upoznao to nije bila ljubav na prvi pogled. U početku je između nas bio rat, ali kad sam ga sreo u Interu, bila je to ljubav od prvog dana. Mnogo je pomogao u timu. Sa Mihajlovićem bih išao u rat, on u prvom redu, ja u drugom.  Vodio me je i u Srbiju - rekao je Zlatan pre nekoliko godina.

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović (54) izgubio je najvažniju životnu bitku, preminuo je 16. decembra prošle godine posle dugogodišnje borbe sa leukemijom. 

 

- Kad sam saznao za bolest, odmah sam mu poslao poruku. Zatim smo razgovarali telefonom. Želeo sam da mu dam svu svoju snagu i energiju, ali reči mi nisu izlazile iz usta. Imao sam brata koji je imao istu bolest. Siniša mi je preneo snagu iako je trebalo da bude obrnuto. Posle nekoliko nedelja imao sam više energije da mu pomognem. Uradio bih ono što mu je trebalo - pričao je svojevremeno Ibrahimović o prijateljstvu sa Mihom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija