• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Inter transfer Serija A Lazar Samardžić

03.11.2023

13:01

Detonacija! Gigant zaboravio prošlost i krenuo po Srbina!

Tanjug

Fudbal

Detonacija! Gigant zaboravio prošlost i krenuo po Srbina!

Podeli vest

Fudbalski klub Inter je dokazao da kada nešto vredi nije problem ni da se zakopaju ratne sekire, proguta ponos i krene u koštac sa rivalima da bi se po svaku cenu došlo do cilja. Tako je posle letnje sapunice i propalog transfera Lazara Samardžića u redove italijankog giganta, tamošnju javnost izenadila vest da je slavni klub ponovo kreno po reprezentativca Srbije!

Kako piše ugledna italijanska "Gazeta delo Sport", Inter će na zimu ponovo pokušati da u svoje redove dovede igrača Udinezea Lazara Samardžića.

"Neroazuri" su letos imali sve dogovoreno sa klubom iz Udina, ali je na kraju posao propao uz teške reči i optužbe Samaradžićevog oca i menadžera i  Rafaele Pimente, koja je bila posrednik u pregovorima. Inter je odustao od mladog ofanzivca, a on je nastavio da blista u dresu u kojem je i skrenuo pažnju na sebe.

Foto: profimedia

 

 

U trku za Samaradžića umešao se i Juventus, koji bi pored Dušana Vlahovića i Filipa Kostića želeo još jednog Srbina u svojim redovima, ali niko ne zna da li je Lazarov otac uopšte želi opet priča sa klubom sa kojim se priča nije završila na prijatan način.

Ukoliko se sve ponovo izjalovi treba istaći da je druga opcija fudbaler Napolija Pjotr Zjelinski. Ipak, Lazar je svakako primamljiviji jer je osam godina mlađi od Poljaka. Nas as nema preterano velika primanja, jer u Udinezeu sa sve bonusima zarađuje 500.000 evra po sezoni, a šuška se da bi mu Juve ponudio 1.500.000.

Foto: Starsportphoto

 

 

Hoće li momak kojeg je Dragan Stojković Piksi privoleo da igra za Srbiju na kraju karijeru nastaviti u Torinu, Milanu ili u nekom drugom gradu, saznaćemo uskoro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Plaža Kopakabana poprište krvavog sukoba navijača!
Fudbal

Plaža Kopakabana poprište krvavog sukoba navijača!

Navijači Boka juniorsa doputovali su u Rio De Žaneiro kako bi podržali svoje fudbalere u finalnom meču Kopa Libertadoresa protiv Fluminensea, a dve grupe ultrasa su se našle i u krvavom sukobu na čuvenoj plaži Kopakabani u kojoj je učestvovala i policija.

03.11.2023

09:43

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija