• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

07:37

"Ovo je svinjac"! Šiptari poniženi, Izraelac brutalno prozvao lažnu državu!

Tanjug/AP Photo

Fudbal

"Ovo je svinjac"! Šiptari poniženi, Izraelac brutalno prozvao lažnu državu!

Podeli vest

Reprezentativac Izraela Eran Zahavi opleo po takozvanom Kosovu posle poraza njegovog tima (1:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Možemo sad da kažemo Izralecima "Rekli smo vam"! Naime, Alon Hazan, selektor fudbalske reprezentacije Izraela, pre utakmice je po dolasku u Prištinu hvalio tzv. Kosovo, kako su ih lepo ugostili, a onda su dobili zvižduke sa tribina.

To nije sve, igrali su na katastrofalnom terenu. To je domaćinu više odgovoralo, a jedini gol delo Milota Rašice iz 41. minuta. Eran Zahavi je nakon meča bio baš oštar, nije štedeo domaćine.

- Ovo je više bio svinjac nego što je fudbalski teren. Ovde nije mogao da se igra fudbal. Fudbaleri poput nas moraju da imaju normalne uslove da bi igrali i da bi došli u određene šanse. Bilo je teško raditi osnovne fudbalske stvari, a nije ni da su oni bili naročito dobri - rekao je najbolji strelac reprezentacije Izraela posle meča.

Foto: EPAIMAGES

Eran Zahavi isprozivao tzv. Kosovo

 

Situacija se zakomplikovala u grupi "I". U njoj je Rumunija prva sa 16 bodova, potom sledi Švajcarska sa 15, Izrael sa 11, a  tzv. Kosovo sa 10.

- Znali smo da neće biti laka situacija i nismo uspeli da dođemo do bodova. Dali smo sve od sebe i protiv Švajcarske i Rumunije. Sada nam se menjaju izgledi za plasman, očigledno bi bilo bolje da smo dobili te dve utakmice. Moraćemo sada da pobedimo Rumuniju i da uzmemo bodove Švajcarskoj.

žestoko je iznervirao sve Srbe pred utakmicu sa takozvanim Kosovom u Prištini (20.45) u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija