• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

11:27

Otkazana promocija Lalatovića! Evo šta on kaže na to!

Starsportphoto

Fudbal

Otkazana promocija Lalatovića! Evo šta on kaže na to!

Podeli vest

Odjeknula je juče vest da Nenad Lalatović preuzima još jednog superligaša, ali je iznenada otkazana promocija srpskog stručnjaka, koja je bila zakazana za danas u podne.

Ruski trener Aleksandar Keržakov dobio je otkaz u Spartaku, a njega bi na klupi kluba iz Subotice trebalo da zameni Nenad Lalatović.

Pojavila se informacija da je klub koji se takmiči u elitnom rangu srpskog fudbala navodno zbog privatnih obaveza predsednika otkazao predstavljanje novog šefa struke.

Kontaktirali smo Lalatovića, koji je demantovao ove glasine.

- Od četvrtka počinjem da radim, ali prvo treba da potpišem ugovor da bih uopšte počeo. Nešto je moralo da se menja, ali počinjem sutra kada se sve završi, porčio je nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde za Informer.

 

Foto: profimedia

 

 

On je prethodne sezone u Srbiji vodio ekipu Mladost GAT-a, sa kojom je ispao iz Superlige, a to mu je prvi veći nesupeh.

Letos je preuzeo Zorju iz Luhanska, ali se nije proslavio, ubrzo je dobio otkaz i odlučio se za povratak u domovinu. 

Čeka se samo zvanična promocija u klubu koji se trenutno nalazi na 11. mestu sa osvojenih 16 bodova iz 14 odigranih kola, pa ne čudi što se Spartak odlučio za trenera koji se i te kako dokazao u najjačoj srpskoj ligi.

Lalatović je u karijeri vodio Proleter, Voždovac, Napredak iz Kruševca, Crvenu zvezdu,  Borac, Vojvodinu, Čukarički i mnoge druge klubove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija