• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

13:28

Lalatović predstavljen! Ne zanima me  nečije ime i prezime, živim za pobedu!

Starsportphoto

Fudbal

Lalatović predstavljen! Ne zanima me nečije ime i prezime, živim za pobedu!

Podeli vest

Ruski fudbalski stručnjak Aleksandar Keržakov dobio je otkaz u Spartaku, a danas ga je na klupi kluba iz Subotice zvanično zamenio srpski trener Nenad Lalatović.

Ono o čemu se pričalo prethodnih dana, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu! Nenad Lalatović se vratio u srpski fudbal i nakon Ukrajine rešio je da uhlebljenje ponovo potraži u domovini.

- Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osecaj da cu jednog dana biti trener. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, nece biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da cemo napraviti dobar rezultat - rekao je Lalatović na promociji.

 

Foto: profimedia

 

 

Nije krio šta mu je cilj sa novim klubom, ali ni da je odbio inostranstvo.

- Spartak kao klub zaslužuje da bude među osam, sve se poklopilo sa mojim ambicijama, zato sam došao. Kad sam uzimao Kragujevac, rekli su mi “Nemoj tamo, poginućeš.” A Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi. Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili.

Sreću i dobrodošlicu Lalatoviću poželeli su predsednik Simović i direktor Dunđerski, koji su poručili da su sigurni da je srpski stručnjak idealan čovek za ovaj posao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija